reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

Ola to super :-), na karowej też musiałyby być wolne łóżka na poporodowym oddziale, niestety nie było, dlatego nam odmówiono.
A dzieci leżące na neonatologii to jest kilka sal z samymi małymi łóżeczkami albo inkubatorami, na sali gdzie leżał mój synek było 11 innych dzieci w tym czasie i prawdę mówiąc inkubatory były tak ścisło ułożone koło siebie, że ciężko było krzesło dla jednego rodzica wcisnąć.
A dla mam była taka mini kanciapka z fotelem do odciągania mleka,kolejka była. Ja to wspominam jak największy koszmar ten pobyt na neonatologii a mój synek był tam tylko 4 doby, tam były wcześniaki co po 1,5 miesiąca leżały albo dłużej.

reklama
nie mam siły przeglądać wszystkich postów :-(
Poszukuje opinii na temat szpitala bielańskiego???????? W sumie mam tam prowadzącego, jak coś to zostaje mi Kasprzak

Kasiu słyszałam dokładnie to samo o czym pisze Aniam141 - w październiku odesłali moją koleżankę mimo lekarza prowadzącego własnie z tego szpitala.

A ja mam pytanie o szpital bródnowski. Macie Kochane jakieś informacjie? Ja gdzieś czytałam o zakazie "wykupowania" położnych:baffled:

....

A ja mam pytanie o szpital bródnowski. Macie Kochane jakieś informacjie? Ja gdzieś czytałam o zakazie "wykupowania" położnych:baffled:

ja bym Bródnowskiego nie polecała... sama nie mam doświadczeń, ale kilka znajomych mi osób ma złe doświadczenia porodowe... ja mieszkam na Bródnie, ale w życiu bym nie rodziła w Bródnowskim :no::no::no::no::no:.
co do opłacania położnych, to nic nie wiem....

Dziewczyny ! Pomóżcie! jestem w 8 tyg. ciąży i ;-)szukam jakiegoś dobrego lekarza/profesora/doktora przyjmujacego prywatnie, który na co dzień pracuje w Szpitalu na Madalińskiego w Warszawie. Będę wdzięczna za wszelkie informacje

ja bym Bródnowskiego nie polecała... sama nie mam doświadczeń, ale kilka znajomych mi osób ma złe doświadczenia porodowe... ja mieszkam na Bródnie, ale w życiu bym nie rodziła w Bródnowskim :no::no::no::no::no:.
co do opłacania położnych, to nic nie wiem....

Czytałam różne opinie o tym szpitalu, ale kartą przetargową jest tu lekarz prowadzący-pracuje tam. Elwis_m a kiedy Twoje znajome tam rodziły, już po remocie i zmianach personelu?

Czytałam różne opinie o tym szpitalu, ale kartą przetargową jest tu lekarz prowadzący-pracuje tam. Elwis_m a kiedy Twoje znajome tam rodziły, już po remocie i zmianach personelu?

pewnie przed, bo jakieś 3 lata temu...
a bardziej niż lekarz to się chyba położna przydaje przy porodzie..., no chyba, że CC :-)

Ostatnia edycja:
reklama
rodziłam na Madalińskiego - uważam, że szpital jest ok.
są sale dwu osobowe i cztero lub piecio(nie wiem dokładnie)
jedynie co to mało sympatyczna Pani pediatra - nawet nas nie poinformowała że mały ma żóltaczkę - położna w domu nam dopiero powiedziała, aż mi się głupio zrobiło bo nic na nim nie widać...
nawet mi szpitalne jedzenie smakowało
pokoje są bardzo czyste i przyjemne!
nie miałam lekarza prowadzącego ale umówiona byłam z położną na poród!

Do góry