reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale , lekarze, położne w KATOWICACH

Karolka ;D;D widzisz , wszystko co mowilam na temat Raciborskiej to swieta prawda ;) . Ja tez polecam Raciborska szpital na 5 z +;D

reklama
HEJ!! Ja rodziłam w Katowcach w Kolejowym i jestem super zadowolona. Do szpitala pojechałam 3 dni po terminie i jeszcze 3 dni miałam prowkację, a na 4 dzień pobytu w szpitalu dostałam kroplówkę i po 11h przyszła na świat Niunia. Opinie na temat szpitala są równe i możńa je poczytać na tej stronce: http://baza.rodzicpoludzku.pl/pl/rp...e_sp_zoz___okregowy_sz_kolejowy_panewnicka_65
pozdrawiam,pa

Witam wszystkie Forumowiczki ! Jestem w pierwszych tygodniach ciąży.Chciałabym rodzić w szpitalu na ul.Raciborskiej w Katowicach.Który z pracujących tam lekarzy jest najlepszy?Czy może zgłosić się do ordynatora Świtały? Ile kosztują wizyty i gdzie przyjmują lekarze z tego szpitala
Proszę o radę

ja osobiście odradzam, dr Łacha ,podpadło mi na całego ale to może był wyjątek ::) rodziłam tam niedawno i poród przez cesarkę odbierał dr Świtała,i nawet ok ::) ale ja osobiście przeprowadziłabym moją cesarkę trochę wcześniej.

Witam! Podobnie jak Karolinnka również rodziłam na Raciborskiej i to też całkiem niedawno. Chodziłam prywatnie do p dr Ilony Piechuty- Kosmider do gabinetu na ul. Brzozowej w Katowicach. Jestem zadowolona.
Wiem, że dr Świtała też jest dobrym lekarzem. Przyjmuje w Superjednostce w Katowicach.
W razie pytań moge podac więcej szczegółów dot. tych lekarzy.
Pozdrawiam.

Adasiu!
lek. Ilona Piechuta-Kośmider
ul. Brzozowa 6/4
wt. i czw. od 16 (chyba, czasem wcześniej, pani z rejestracji jest od 15) do oporu
tel. 258-44-58
604-410-505

Pierwsze badanie (jak byłam w ciąży) wraz z cytologią chyba 100 zł. Usg robi w drugim gabinecie na zZadolu za 50 zł. Tam też ma gabinet.

dr Świtała
przyjmuje w Superjednostce, ale niestety nie wiem jak przyjmuje. Byłam u niego raz na usg. Samo usg: 50 zł., a badanie+usg:130 zł. Sama wizyta 100 zł. Tak było chyba we wrześniu. Ultrasonograf ma na miejscu (przy fotelu). Miły i dobry fachowiec. Słyszałam (ale nie wiem ile w tym prawdy), że sama jego asysta przy porodzie kosztuje 300 zł.
tel. domowy 251-44-16, kom. 502-263-696.

Osobiście jestem bardzo zadowolona z p. dr Kosmider. Zawsze gotowa mnie przyjąć. Nieraz jeżdziłam do niej na dyżur do szpitala (tam przyjmowała mnie chętnie i nieodpłatnie), ale to tylko w wyjątkowych sytuacjach. Rzeczowa i chętna do pomocy. Do dyspozycji pacjentki 24 godz./dobę. Rodziłam przy niej bez znieczulenia (cos tam dostałam dożylnie) i było ok, choć wcześniej bardzo panikowałam.

W razie jeszcze jakichkolwiek pytań, jestem do Twojej dyspozycji Adasiu. Powodzenia. No i gratuluję! Ciąża, poród, a potem bycie z Małym w domu to niesamowite przeżycie. Czeka Cie wiele, wiele wspaniałych chwil. :)

Adasiu dziękuję Ci za wszystkie prywatne wiadomości. Aby rozmawiac na forum na dole musisz kliknąc ikonke odpowiedz. Wtedy pojawi Ci sie okienko gdzie będziesz mogła wpisac treść swojego postu. A potem wystarczy tylko kliknąć... wyslij wiadomość, no i mamy ją na forum ogólnym. Zapraszam do spróbowania. Duże buźki. Pisz jak tylko będziesz czegoś potrzebowała. :)

A! No i jeszcze jedno Adasiu! Zapraszam Cie do aktywnego uczestnictwa na forum "Mamuśki ze Śląska...". Naprawdę wyborowe towarzystwo, no i dowiesz sie wiele ciekawych rzeczy. A i czas spędzisz miło. Zapraszam serdecznie!

reklama
Do góry