marcia ja 10 września mam umówioną wizytę usg u tego właśnie lekarza,słyszałam dużo dobrych opiń i cieszę się że Ty też to potwierdzasz.Ja czekam na tę wizytę ze trzy tyg. A jak juz pisałam na pobyt w klinice też miałam czekać 2 tyg(!!!) ale w końcu poszłam na raciborską i było b. ok.
reklama
Karolinna jestem pewna, że będziesz zadowolona z tej wizyty. Dr Marek Kudła ma też możliwość nagrywania całego USG na płytach DVD (kosztuje to 10 zł) i jest to wspaniała pamiątka (ja mam już dwa filmiki). On daje swoje płytki wiec jeżeli masz ochotę nagrać badanie tylko wcześniej mu o tym powiedz. Trzymam kciuki aby ta wizyta był tylko formalnością potwierdzającą fantastyczny stan zdrowia Twój i maleństwa. Ja idę na wizytę 20 września i już nie mogę sie doczekać, kiedy ponownie zobaczę mojego Wiktorka. : Całusy!!! :-*
Czes :laugh:
Ja osobiscie z calego serca polecam pania doktor Bochenek , pracuje na Raciborskiej i przyjmuje prywatnie na Witosa. Prowadzila mnie przez cala ciaze , a ja mialam szczescie rodzic na jej dyzurze ;D Jest nie tylko lekarzem ,ale i kobieta , podchodzi do pacjentki fachowo i humanitarnie ( zdaza sie traktowanie przez lekarzy przedmiotowo) potrafi z ciezarna nawiazac kontakt a to bardzo potrzebne. Co do dr Kudly mialam przyjemnosc sie leczyc u niego ale zrezygnowalam , nie bede komentowac ;D pa
Ja osobiscie z calego serca polecam pania doktor Bochenek , pracuje na Raciborskiej i przyjmuje prywatnie na Witosa. Prowadzila mnie przez cala ciaze , a ja mialam szczescie rodzic na jej dyzurze ;D Jest nie tylko lekarzem ,ale i kobieta , podchodzi do pacjentki fachowo i humanitarnie ( zdaza sie traktowanie przez lekarzy przedmiotowo) potrafi z ciezarna nawiazac kontakt a to bardzo potrzebne. Co do dr Kudly mialam przyjemnosc sie leczyc u niego ale zrezygnowalam , nie bede komentowac ;D pa
Heyka
Mam termin na koniec pazdziernika i jak na razie dwa razy przebywalam w szpitalu na Bogucicach.Niestety,jak na razie nie mam zbyt dobrej opini o tym miejscu...
Jezeli ktoras z was tam rodzila prosze o informacje co i jak...)))
pozdrowka dla wszyskich pazdziernikowych ;D
Mam termin na koniec pazdziernika i jak na razie dwa razy przebywalam w szpitalu na Bogucicach.Niestety,jak na razie nie mam zbyt dobrej opini o tym miejscu...
Jezeli ktoras z was tam rodzila prosze o informacje co i jak...)))
pozdrowka dla wszyskich pazdziernikowych ;D
aga77 no proszę proszę... napisz komentarz co do kudły,bo będzie to pierwsza negatywa w stosunku do niego i chciałabym przeczytać
ja już byłam u kudły i jestem zadwolona,super zrobione usg i wszystko dobrze opowiedziane .
ja już byłam u kudły i jestem zadwolona,super zrobione usg i wszystko dobrze opowiedziane .
Magda77_77
Zaciekawiona BB
Ja rodziłam w Bogucicach i jestem bardzo zadowolona, każdemu polecałabym ten szpital. Mój Olek miał bardzo mocną żółtaczkę, więc spędzilam tam prawie dwa tygodnie. Położne, lekarze i pediatrzy sa wspaniali. Nie trezba własnych ubranek, oliwek, mleka itd tylko pampersy.
Hej Nasze przypuszczenia o ciąży szczęśliwie potwierdzil doktor Koza ale nie znam opini o nim, czy moze ktoras z Was była prowadzona przez niego? Wiem że dyzuruje w szpitalu w Bogucicach, nie jestem pewna czy chce tam rodzic. Jak dotychczas szpital mial nienajlepszą opinie. A jakie są Wasze doświadczenia? pozdrawiam mag
reklama
2 tyg i 1 dzień temu rodziłam na raciborskiej,poród przez cięcie cesarskie ze względu na wahania tętna płodu. Ogólnie jestem zadowolona,lekarze dbają o pacjentki i i ich dzieci udzielają dużo informacji jeśli któraś z nas ma jakieś wątpliwości i kładą duży nacisk na karmienie piersią co mnie ujęło
ps.dodam tylko jeszcze że dużo rzeczy można tam kupić ale to same się przekonacie
ps.dodam tylko jeszcze że dużo rzeczy można tam kupić ale to same się przekonacie