illusion87
Fanka BB :)
Ja raczej wybiorę szpital w Mikołowie. Jest ktoś kto ostatnio tam rodził? Jakie wrażenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej wybiorę szpital w Mikołowie. Jest ktoś kto ostatnio tam rodził? Jakie wrażenia?
A masz lekarza prowadzącego z tego szpitala? Ja ani nie polecam, ani nie odradzam, leżałam tam w poprzedniej ciązy na patologii i po tym zmieniłam szpital i lekarza. Poprzednio rodziłam na Łubinowej w Katowicach i teraz też tak zrobie
Tak, prowadzi mnie dr. Student, nie wiem czy będziesz kojarzyła? Wiadomo, że ile kobiet tyle opinii, ale warto je wszystkie przyjąć do wiadomości. A jak jest na Łubinowej?
illusion87 mnie także prowadzi doktor Student jesteś z Orzesza/Mikołowa czy gdzieś z dalszych rejonów ??
Także planuje rodzić w Mikołowie to daj znać jak Ty już tam urodzisz bo jestem ciekawa opinii odnośnie tego szpitala.