Oj wlasnie ja niestey musze sie nastwic na CC na koniec pazdziernika poczatek listopada i boje sie ze nie bedzie miejsc i odesla mnie gdzie indziej ciekawa jestem jak mozna sobie zalatwic termin w Madurowiczu... moj synek sie tam narodzil dwa lata temu i bardzo sobei chwalilam opieke i sam przebieg porodu a nikogo nie oplacalam , jedyne co to ze nie kapali dziecka ani nie badali przy mamie mnie to denerwowalo bo od tych ich "kosmetykow" dziecko wrocilo do domu z taka wysypka ze polozna rejonowa nie wiedziala co nam ma polecic... schodzily krosty chyba dwa tyg... ale to bylo tak poza tematem porodow w madurowiczu ciekawa jestem kiedy sie troszke rozluzni , czy Mamy orientujecie ile szykuej sie mam na listopad pazdziernik?? bo wzresnien zawsze jeste oblegany po sylwestrowej zabawie jak to smieje sie moja pani Dr ale co dalej .....???
reklama
"Sylwestrowe dzieci"-niezłe i jest w tym sporo prawdy hahabo wzresnien zawsze jeste oblegany po sylwestrowej zabawie jak to smieje sie moja pani Dr ale co dalej .....???
Ja mam nadzieję,że koniec grudnia juz będzie luźniejszy-zwłaszcza przed samymi Świętami,ale tez jestem przerażona tym brakiem miejsc. Podobno teraz w Madurowiczu jest 13-16 porodów dziennie! Moja koleżanka poszła ze skierowaniem na cc do Matki Polki we wrześniu i nie było miejsc wcale, na jakimś innym oddziele leżała potem.A teraz wioadomo,że jak się przyjedzie ze skurczami za wcześnie, to odsyłają do domu i każa przyjśc, jak skurcze będą już "konkretne"(np. co 5 min).Niby lepiej ból przeżywa się w domciu,ale co będzie, jak się nagle poród przyspieszy albo nie daj Boże skomplikuje???
Ja mysle ze jak chodzicie do lekarza ktory pracuje w madurowiczu to nie bedzie problemu z przyjeciem na oddzial. Ja juz od 2 tygodni mam skierowanie do tego szpitala od mojegpo lekarza tak "wrazie gdyby cos zaczelo sie dziac".
Troce mnie cala ta sytuacja przeraza i strasznie stresuje, raz juz chce byc "po" a raz wcale juz nie chce isc rodzic;-)
Troce mnie cala ta sytuacja przeraza i strasznie stresuje, raz juz chce byc "po" a raz wcale juz nie chce isc rodzic;-)
A nie wiecie może ile potrwa remont w Rydygierze na Sterlinga? W sumie,to nie wiem na pewno, czy się JU|Ż zaczął,a może cały szpital nie będzie zamknięty z tego powodu?
Oddzial polozniczy w rydygierze otworzyli ponoc 8 pazdziernika z tego co mi wiadomo, ale glowy nie dam, cos takiego mowila mi i kolezanka i moj lekarz ze teraz jakos na dniach mial byc otwarty.
Dziewczyny, mam pytanie o lekarza, który pracuje prawdopodobnie w CZMP, nazywa się dr Marek Jacaszek, czy znacie tego lekarza? Chciałabym usłyszeć opinie na jego temat. Proszę również o informację gdzie przyjmuje ten lekarz prywatnie bądź na NFZ?
ja poleciłam ja i bardzo się cieszę, że go sobie chwalisz Madziu noi trzymam kciuki za wielka chwilę;-);-)Dla mnie tez bomba, jedna z mam na watku lodzkim mi go polecila. Czasami to siedze u niego w gabinecie 45 minut, bo na kazde pytanie odpowie i wytlumaczy tak na "chlopski" rozum co i jak, nie traktuje przedmiotowo i rozumie babki w ciazy. Nigdy nie bylo zadnego problemu z jego strony i naprawde jestem baaaaaardzo zadowolona
ja poleciłam ja i bardzo się cieszę, że go sobie chwalisz Madziu noi trzymam kciuki za wielka chwilę;-);-)
Nie dziekuje zeby nie zapeszacMam jednak pecha bo wlasnie teraz dr jerzynski sie rozchorowal i nie ma go w szpitalu...Ale oczywiscie nie zostawil mnie samej, podal numer tel do swojego kolegi z madurowicza i mam dzwonic jak cos sie bedzie dzialo, takze z jego kolegi dr sosnowskiego tez jestem bardzo zadowolona. oby poszlo szybko, sprawnie, i wszystko bylo ok
Madziu jak pisałam trzymam kciuki za Was:-):-):-):-) będzie dobrze. musi być, nie;-)Nie dziekuje zeby nie zapeszacMam jednak pecha bo wlasnie teraz dr jerzynski sie rozchorowal i nie ma go w szpitalu...Ale oczywiscie nie zostawil mnie samej, podal numer tel do swojego kolegi z madurowicza i mam dzwonic jak cos sie bedzie dzialo, takze z jego kolegi dr sosnowskiego tez jestem bardzo zadowolona. oby poszlo szybko, sprawnie, i wszystko bylo ok
reklama
oj wieicie ja wiem ze madurowicz chyba ma duze powodzenie dostal ostatnio jakies nagrody ,a rydgier na szczescie juz otwarty i czmp tez , my ze skierowaniem czekamy na termin , ale mialam przypadek ze maly byl nie odwrociony i mielismy termin cc i skierowanko od odpowiedniego lekarza z madurowicza ktolre spowodowalo ze nie musialam nawet czekac w izbie na przyjecie odrazu na gore i cisza spokuj a teraz czekamy na naturalny zobaczymy nmapisze po do kogo najlepiej trafic.....
Podziel się: