reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, kliniki,lekarze, połozne KRAKÓW

Hej dziewczyny,
Chciałam trochę odświeżyć temat, czy są może jakieś osoby które w ostatnim czasie rodzily w szpitalach w Krakowie? Możecie polecić szpital/ położna?
Ja zastanawiam się nad Żeromskim i Narutowicza..

reklama
Z dobrych lekarzy to śmiało mogę polecić dr Nowak -Stelmach Dorotę. Niestety nie z oferty w Medicover. Przyjmuje prywatnie w dwóch miejscach i na NFZ. Pracuje w szpitalu Rydygiera i na Ujastku.
Dobry szpital - nie wiem. Sama rozważam Rydygiera. Ale jestem ciekawa opinii dziewczyn, które rodziły w ciągu ostatniego roku w tym jak i w innych szpitalach w Krakowie.

Witam,
Wczoraj urodziłam w Narutowiczu. Od 2014 bywam tutaj często- to mój 4. poród w tym szpitalu 😄 Za każdym razem trafiałam na przypadkowe położne i za każdym razem miałam super pomoc. Wczoraj były przy mnie pani Ania i pani Dominika - pomocne, opanowane i profesjonalne w każdym calu. Opieka na noworodkach też ok, pielęgniarki są miłe i zgłaszają możliwość pomocy w każdej sytuacji. Ja gorąco polecam ten szpital

Do góry