reklama
Motylkowa!
Fanka BB :)
Hej, szukam dobrego ginekologa w Krakowie z oferty Medicover. Może macie kogoś do polecenia?
Katigger
Fanka BB :)
Z dobrych lekarzy to śmiało mogę polecić dr Nowak -Stelmach Dorotę. Niestety nie z oferty w Medicover. Przyjmuje prywatnie w dwóch miejscach i na NFZ. Pracuje w szpitalu Rydygiera i na Ujastku.
Dobry szpital - nie wiem. Sama rozważam Rydygiera. Ale jestem ciekawa opinii dziewczyn, które rodziły w ciągu ostatniego roku w tym jak i w innych szpitalach w Krakowie.
Dobry szpital - nie wiem. Sama rozważam Rydygiera. Ale jestem ciekawa opinii dziewczyn, które rodziły w ciągu ostatniego roku w tym jak i w innych szpitalach w Krakowie.
w Zeromie z Klaudia Sienko. Polecam megaHej dziewczyny,
Chciałam trochę odświeżyć temat, czy są może jakieś osoby które w ostatnim czasie rodzily w szpitalach w Krakowie? Możecie polecić szpital/ położna?
Ja zastanawiam się nad Żeromskim i Narutowicza..
figusia
Aktywna w BB
Witam,
Wczoraj urodziłam w Narutowiczu. Od 2014 bywam tutaj często- to mój 4. poród w tym szpitalu Za każdym razem trafiałam na przypadkowe położne i za każdym razem miałam super pomoc. Wczoraj były przy mnie pani Ania i pani Dominika - pomocne, opanowane i profesjonalne w każdym calu. Opieka na noworodkach też ok, pielęgniarki są miłe i zgłaszają możliwość pomocy w każdej sytuacji. Ja gorąco polecam ten szpital
Wczoraj urodziłam w Narutowiczu. Od 2014 bywam tutaj często- to mój 4. poród w tym szpitalu Za każdym razem trafiałam na przypadkowe położne i za każdym razem miałam super pomoc. Wczoraj były przy mnie pani Ania i pani Dominika - pomocne, opanowane i profesjonalne w każdym calu. Opieka na noworodkach też ok, pielęgniarki są miłe i zgłaszają możliwość pomocy w każdej sytuacji. Ja gorąco polecam ten szpital