reklama
bettikap
PODWÓJNA MAMUSIA :)
hej, polecam w 100% Rydygiera. ja sama tam rodzilam rowne 2 lata temu i bylo super.tyeraz bede rodzic w siemiradzkim i zobaczymy co z tego wyjdzie powodzenia :-)
poloznakrk
Początkująca w BB
Jeżeli chodzi o Żeromski to hm... podobno Dr Kmieć jest dobry albo Dr Gach ordynator też jest dobry przyjmuje na Centrum E niestety prywatnie. Natomiast ja rodziłam na Ujastku i poleciła bym Dr Diakowa sama do niego chodziłam w ciąży i chodzę do tej pory. Jeżeli chodzi o położną to polecam na Ujastku Halinkę Zemanek moim zdaniem to mistrzyni w swoim fachu i pomimo że u niej nie rodziłam to i tak polecam... miałam z nią praktyki.
A czy w żeromskim można zrobić USG połówkowe? I jak tak to jakie i za ile Chciałabym już teraz poznać jakiegoś gin, niż potem iść rodzić i żadnego nazwiska nie znać.. dobrego nazwiska polećcie mamusie
Ja chodze do dr Kmiecia z tego szpitala i jestem bardzo zadowolona. Prowadzi super moja ciaze a wczesniej bylam przez niego operowana w tym szpitalu. Generalnie luksusow nie ma ale liczy sie fahowosc i pozytywne nastawienie personelu. Co do usg to nie wiem.
reklama