Witajcie
Wpadam na chwilke odpowiedziec na pytanka:
Martka ja wybrałam Kliniki ze względu na to że miałam tam lekarza no i ze jest to w miare przyjacny szpital (dla dziecka)... mają tam dobre warunki i całkiem znośną opiekę (przeprowadziłam pare wywiadów wśród Mam które tam rodziły i większosć jest zadowolona
)
Ilinka co do dr. Eko...hmmm... nie chce nikogo oceniać, ale uważam po 6 miesiącach wizyt i wydaniu masy kasy, że człowiek ten wyrobił sobie kiedys dobrą opinię a teraz sie na niej ślizga...
Opisze Wam jak wyglądałaa przykładowa wizyta: więc umawialiśmy sie telefonicznie na daną godzinę (za każdym razem pytał sie mnie czy ja w ciąży jestem ???)...jechaliśmy z mężem no i Pan doktor kazał zawsze czekać, najdłuższe czekanie jakie nas "dopadło" trwało 4 godziny >
>
>
>
no i jak Nas w końcu przyjął to oczywiście usg wykonywał bardzo dokładnie...ale nigdy nie robił całości badania, i bardzo często "zapominał" o ważnych sprawach typu skierowania na podstawowe badania jakie mam wykonać (np. o teście na glukoze przypomniał sobie jak byłam w 34tyg a o morfologii nigdy nic nie mówił, robiłam sobie w przychodni na własna ręke) czy o prowadzeniu jakiejkolwiek dokumentacji, a i ważne jest to, że przepisał nam kilka skierowąń na badania w laboratorium w którym On jest współwłaścicielem, i zawsze jak przepisywał skierowanie brał podwójną kasę za wizytę (bo musiał wypisać dwa skierowania dla mnie i dla męża)... teraz jak poszliśmy do innego lekarza okazało sie ze badania które mamy (hpv, chlamydia) nie są wykonywane gdy nie ma objawów choroby i ze były zbędnym (ale duużym) wydatkiem
...dodam jeszcze ze ja chodziłam na wizyty do dr. Eko do szpitala na Kliniki i badania jakie dr wykonywał robił na sprzęcie szpitalnym ...ale wiem ze przyjmuje tez w kamieńcu (ma tam gabinet jakiś)...
...jednak napisze coś co działa na + : człowiek ten potrafi przekonać przyszłą Matkę że wszystko jest ok i ze nie ma co sie stresować...Mi to zapewnienie było bardzo potrzebne, zaufałam temu człowiekowi i dzięki temu uwierzyłam ze wszystko będzie dobrze i nie załujemy z Męzem ze wizyty u Dr. Eko były jakie były i ze dużo kosztowały... cieszymy sie że w sumie wszystko dobrze sie kończy i będziemy mieli Naszą Córcie!!! zdrową i Kochaną ;D ;D a to jest najważniejsze !!