reklama
ania.antoś
Zaangażowana w BB
sorki, trochę mnie nie było. Doktor Papież pracuje w szpitalu na pl. 1 maja, tam obok USC, jest naprawdę dobry,miły i odpowiada na wszystkie nawet te kłopotliwe pytania.... cieszę się że na niego trafiłam :laugh:
ania.antoś
Zaangażowana w BB
zapomniałam,dr. Papież przyjmuje na kasę chorych ... :laugh:
ania.antoś
Zaangażowana w BB
nie ma za co. pozdrowionka :laugh:
Hej magda 24!!!
Ja osobiście jestem zadowolna z Brochowa naprawdę polecem bardzo miła obsługa.
Ale tak jak wszędzie jest i czasami niemiło.
Ale ja nie mam nic do zażucenia. Gdy urodziłam moją córeczke od razu się nią zajeli. Naprawdę jestem zadowolona szybko zrobili mi cesarke nie czekali do ostatniej chwili jak to przeważnie bywa. Martusia nie urodziła się w pełni zdrowa ale reakcja szpitala była natychmiastowa i dziecko przekazali do kliniki jeszcze w tej samej dobie jak się urodziła i zrobiono operację. Maja dobry sprzęt dla noworotków. Naprawdę polecam.
Zawsze warto dmuchać na zimne!!!
życzę szybkiego i udanego porodu a przedewszystkim ZDROWEGO bobaska magda24. Napewno tak będzie!!!! :laugh:
Pozdrawiam
Ja osobiście jestem zadowolna z Brochowa naprawdę polecem bardzo miła obsługa.
Ale tak jak wszędzie jest i czasami niemiło.
Ale ja nie mam nic do zażucenia. Gdy urodziłam moją córeczke od razu się nią zajeli. Naprawdę jestem zadowolona szybko zrobili mi cesarke nie czekali do ostatniej chwili jak to przeważnie bywa. Martusia nie urodziła się w pełni zdrowa ale reakcja szpitala była natychmiastowa i dziecko przekazali do kliniki jeszcze w tej samej dobie jak się urodziła i zrobiono operację. Maja dobry sprzęt dla noworotków. Naprawdę polecam.
Zawsze warto dmuchać na zimne!!!
życzę szybkiego i udanego porodu a przedewszystkim ZDROWEGO bobaska magda24. Napewno tak będzie!!!! :laugh:
Pozdrawiam
ania.antoś
Zaangażowana w BB
ja polecam szpital na Kamieńskiego, miła i fachowa pomoc. Sale dwuosobowe, łazienki czyste i duże :laugh: i mąz może przy tobie być do woli ;D, a co chyba najważniejsze to zawsze można tam liczyć na wsparcie ze strony pielęgniarek, pomoga, wytłumaczą i nie chcą nic w zamian ( jak wychodziłam z tego szpitala to kupił mąż szampana, kawę i czekoladki- tak symbolicznie ;D chciał dać pielęgniarce.... myślisz że wzięła??? Zapomnij... na siłę zostawiłam im to.)
reklama