reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

kurde cięzko Was nadrobic:) Misza jeden z tych młodych to mógł byc Mój gin :)
U mnie w sumie juz 31 tydz, mały wazy 1,6 kg, i jeste nogami na dół dla mnie super bo ja chce cc . Następna wizyte mam 4.12 i jak do tego momentu sie nie obróci to tniemy :)
Chciała bym w grudn iu urodzic ale pewnie n ic z tego Pozdrawiam Was :)

reklama
angelofdestroy u mnie też 31 tydzień :) tyle że ja wolałabym urodzić jednak w styczniu, ale właśnie wczoraj się dowiedziałam że mała ma inne zmiary więc od dzisiaj spędzam czas w łóżku "z nogami do góry" może się uda??? jednak do sylwestra wytrzymać:-)

CZY KTOŚ ZECHCE NAS WSPOMÓC GŁOSIKAMI... KONKURS TRWA JESZCZE TYDZIEŃ I JAKBY KAŻDY CODZIENNIE ODDAŁ NA NASZĄ HISTORIĘ TRZY GŁOSY TO MIELIBYŚMY OGROMNĄ SZANSĘ NA WYGRANĄ :) NIE TRZEBA SIĘ NIGDZIE LOGOWAĆ TYLKO WPISAĆ TRZY RAZY HASŁO I TAK CODZIENNIE DO 23. LISTOPADA
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDY GŁOS
BebiKlub, Bebiko - Galeria

W DRUGIM KONKURSIE ZAGŁOSUJE SIĘ TYLKO RAZ ALE NAJPIERW TRZEBA ZAŁOŻYĆ KONTO NA STRONIE ROSSMANNA CO TRWA CHWILKĘ
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria,1269,6115070,f53dc0d2-2d40-4e8e-8f4a-7d5a68217fd0

Dziewczyny, a ja chciałam napisać że Oliwka jest już na świecie! Urodziła się w środę o 2.20 w nocy, 56 cm i 3668 dag, jest urocza! Co do porodu napiszę więcej nieco później bo dochodzę siebie i ciężko mi usiedzieć :) Dziękuję wszystkim mamą za wsparcie!

Witam. melduje się kolejna przyszła mama planująca poród na Kopernika!:) wczoraj rozpoczął się 33 tydzień lekarz prowadzący pracuje w szpitalu. jestem z poza rejonu krakowskiego około 40km. Czytam dużo pozytywów na temat Kopernika więc jestem spokojna, mam nadzieje że pojawią się tutaj mamusie z terminem na początek stycznia :)

ewelaxa gratuluję fajnie że jesteście już w "komplecie" :) Jak się wszystko unormuje to koniecznie opisz nam tutaj jak było.
Witaj Miiilena ja mam co prawda termin na 17, ale mała już się pcha na świat więc początek stycznia u mnie bardzo prawdopodobny.

ewelaxa gratulacje!!! :)
Mam do was pytanie bo nie bardzo mogłam znaleśc na forum coś sensownego:/ Macie jakiś dobry sposób na kolki i wzdecia?? I jesli miałyście podobny problem to jak to u was przebiegało?? mojemu małemu własnie się zaczeły:( serce mi się kraja jak widze jak się męczy:( dziś płakałam razem z nim:( biedactwo wstaje jak w zegarku o 5 męczy się do 13 potem to juz chyba ze zmeczenia płaczem zasypia i powtórka między 17 a 20:( przynajmniej noce ma spokojne. Noszenie bujanie nic nie pomaga. zakupiłam kropelki Delicol ale jak narazie efektów nie widać. Jedyne co mu pomaga to stara dobra suszarka. Nie chce tu zmieniać tematu więc jak macie jakieś sposoby żeby choć troszke ulzyć maluszkowi to prosze piszcie na pr. Z gory bardzo dziękuje i pozdrawiam.

reklama
ewelaxa gratulacje :)
kati a dawałs rumianke albo koperek ? ewent sa kropelki na problemy brzuszkowe i w ostateczności ten przyrząd windy ale to pisze z tego co kolezanki mowili bo ja doświadczenia nie mam .
Basiorek kurcze to Twoj wieksza a mój taki okruszek , niby lekarz powiedział ze spokojnie do 3 kg dobije. Dalej czuje ze jest nogami do dołu cale szczescie.
Milena a jak sie Twój lekarz nazywa ?
Ja mam 4.12 wizyte juz sie nie moge docezkac bo mam obiecane zdjątko, oświeci mnie któras gdzie się suwaczki wkleja :D

Do góry