reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

który się zepsuł ten od okna czy ten koło drzwi?? no 6.45 to sie nie dziwie że byłas druga ja po 8 mam być czemu chodzisz 2 razy w tyg ????

reklama
ten przy oknie..ale mieli robić tam jakieś przemeblowanie z tego co słyszałam i ten co był przy ścianie miał powędrować pod okno:)
chodzę dwa razy, bo takie dostałam zalecenie:)
raz jak przyszłam parę minut po siódmej była już spora kolejka, także wolę być wcześniej:)

ja nie dam rady wczesniej byc musze syna do szkoły zawieżć i tak wczesnie bo o 9 jedzie na wycieczke a juz przed 8 bedzie w szkole tak wyszło:)

Witam kopernikowe dziewczyny:-)
Ja byłam na ktg wczoraj, jakoś o 7:20 i wszystko załatwiłam w 2 godzinki łącznie z ktg, lekarzem, usg itp. Nie było dużo ciężarnych, ale to chyba zależy od dnia. Byłam pierwszy raz więc najwięcej czasu to chyba zajęła mi baba w rejestracji. Ale ogólnie moje wrażenie co do obsługi i personelu pozytywne. Mam nadzieję, że będę tam rodzić i to w ciągu najbliższego tygodnia, choć się nie zapowiada...teraz idę na ktg w poniedziałek, a i jak byłam wczoraj to oba urządzenia ktg działały więc może naprawili.

melduje się po KTG co do urządzeń to dZiałały dwa z tym że miałam pod oknem dziś i chyba ze 4 razy piszczało i przychodziły panie patrzec i mówiły że to cos szwankuje jest z odzysu wiec nie dokońca są sprawne :) ale zapis prawidłowy:)

Hej Dziewczyny,
Ja też byłam dziś na KTG w ambulatorium i również na tym piszczącym pod oknem. Byłam bardzo wcześnie. Trochę tam poleżałam - ponad godzinę mnie trzymali podpiętą. Piszczało dość głośno. Zapis ok choć skurcze mi wyszyły co 15 min. Zobaczymy co z tego będzie :)

Dziewczyny orientujecie się czy wszystkie sale poporodowe są już wyremontowane i czy w każdej jest łazienka?? I jak to wygląda z kwalifikacją do cc?? Trzeba się umawiać wcześniej?? Próbowałam przebrnąć przez cały wątek, ale nie znalazłam tych informacji.

Mama Gi Wchodzisz w edycję profilu, potem edytuj sygnaturę. I tam wklejasz wygenerowany przez suwak kod w bbcode.

Ostatnia edycja:
reklama
mama gi o której byłaś bo pewnie się mijałyśmy gdzies na korytarzu jak byłysmy na tym samym ktg:)

co do sal poporodowych to ja słyszałam że zaczeli remonty ale chyba cienko porodowe i operacyjne podobno super a poporodowe jeszcze nie ale nie byłam na górze ja na 2 pietrze mam być ale to sie okaże w środę :) co do cc to juz musza być zaqlecenia lekarzy sama nie wybierasz .

Do góry