reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

Bardzo Wam dziewczyny dziękuję za odpowiedź!!! Wiem, że jeszcze mam sporo czasu, ale wolę pewne rzeczy wiedzieć wcześniej, żeby nie być "łysa" jak przyjdzie co do czego ;)

reklama
ewelaxa ja jak do tej pory nic takiego nie miałam. Dopiero dziś cos mnie bierze. Jeśli to co czuje to skurcze to są dośc niereglularne, w sporym odstępie czasu i krótkie. Nie nakręcam się bo to pewnie te przepowiadające i jeszcze pewnie bede musiała swoje odczekać. Narazie siedze spokojnie i się obserwuje jak bedzie cos nie tak to śmigam do szpitala a jeśli nic się nie rozkręci to jutro tak czy siak ide na ktg wiec wtedy pwnie sie dowiem czegoś wiecej:)

elutka chyba sie raczej nie spotkamy jutro:/ właśnie czekam na transport spakowana na wszelki wypadek. lekarz powiedział że mogły mi odejsc wody i żebym juz dzis pojechała na IP. może to fałszywy alarm ale sprawdzic trzeba. Trzymajcie kciuki wrazie czego:)

Muszę jutro bo umówiłam się z lekarzem że wpadnie na du zobaczyć ktg więc muszę być wtedy co on jest :) mam nadzieje tylko że kolejka mniejsza będzie niż ostatnio :)

reklama
Z tą kolejką to różnie bywa:) Ja tak jak pisałam ostatnio przyszłam o 6:45 i byłam druga w kolejce, na ktg weszłam pierwsza i szybko wróciłam do domu. Mają tylko jeden sprzęt do badania, bo drugi się już chyba całkiem popsuł, także czas się wydłuża jeśli chodzi o ktg...idź jak najwcześniej:)
A no to jak jesteś z lekarzem umówiona to rozumiem:)

Do góry