reklama
angelofdestroy
Zaangażowana w BB
szkoda ze na 2 nie trafiłas tam gdzie ja , a jak maluszek ? Gratulacje
angelofdestroy
Zaangażowana w BB
inna ekipa jest i co kazdy trafia to mowi ze nie fajnie , a ja byłam na drugim i super zadowolona byłam
Angelofdestroy dzięki:-) Maleństwo w jak najlepszym porządku - jesteśmy bardzo szczęśliwi i jak na razie poznajemy się:-). Też żałuję, że nie byłam na drugim albo na trzecim bo na pewno było by łatwiej ale trudno. Ważne, że dzidziuś jest zdrowy.
A na pierwszym to po prostu pielęgniarki noworodkowe dają w kość (te od dużych ludzi są ok), co jest szczególnie dokuczliwe, kiedy doskwiera ból, a hormony szaleją:-(
A na pierwszym to po prostu pielęgniarki noworodkowe dają w kość (te od dużych ludzi są ok), co jest szczególnie dokuczliwe, kiedy doskwiera ból, a hormony szaleją:-(
kolorowa20
Fanka BB :)
A jak z remontem? Dalej trwa?
angelofdestroy
Zaangażowana w BB
Anet na 3 pietrze niema noworodkow wiem bo ja tam lezałam przed cc , tam jest tylko patologia i ginekologia endokrynologia.
To gdzie sie trafi zalezy gdzie sa miejsca z nami lezała dziewczyn a która była 12 h po cc bo nie bylo miejsca na salach w sumie spoko bo trafiłam z nia do jednej sali , remont trwa na 2 pietrze tam gdzie noworodki ale w sumie nie byloi to jakies uciazliwe na innych pietrach to nie wiem
To gdzie sie trafi zalezy gdzie sa miejsca z nami lezała dziewczyn a która była 12 h po cc bo nie bylo miejsca na salach w sumie spoko bo trafiłam z nia do jednej sali , remont trwa na 2 pietrze tam gdzie noworodki ale w sumie nie byloi to jakies uciazliwe na innych pietrach to nie wiem
Myślałam, że na trzecim też są noworodki:-( Remont trwa w najlepsze na pierwszym piętrze, ale jakoś szczególnie mi nie przeszkadzał.
Ja byłam przyjęta na pierwsze piętro bo mój lekarz tam pracuje i po cc pielęgniarki mówiły, że najprawdopodobniej trafie na pierwsze, chyba, że zupełnie nie byłoby miejsc. Wiem, że normalne porody w pierwszej kolejności lokowali na drugim.
Ja na pooperacyjnej leżałam 12h, ale trzy inne dziewczyny zostały tam 24 h bo nie było miejsc na oddziale.
Ja byłam przyjęta na pierwsze piętro bo mój lekarz tam pracuje i po cc pielęgniarki mówiły, że najprawdopodobniej trafie na pierwsze, chyba, że zupełnie nie byłoby miejsc. Wiem, że normalne porody w pierwszej kolejności lokowali na drugim.
Ja na pooperacyjnej leżałam 12h, ale trzy inne dziewczyny zostały tam 24 h bo nie było miejsc na oddziale.
reklama
angelofdestroy
Zaangażowana w BB
A to widzisz ja na pooperacyjnej lezałam od 10 do 17 wazne ze juz po a maluch jak daje sie wuyspac moj mial tylko 2 gorsze noce a tak to dwie pobudki
Podziel się: