reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

reklama
Hej :) Mam do Was pytanie odnośnie poradnii patologii ciąży. Jeżeli jestem już zarejestrowana na konkretny dzień to muszę najpierw iść po kartę do rejestracji głównej czy od razu do poradni?
Z góry dziękuję :happy:

wydaje mi się że musisz iść do okienka do rejstracji:) zarejstrowana jestem ale musisz sie pokazać że sie stawiłaś :) podejdż do okienka bez kolejki i zapytaj czy masz stac czy nie

magdalenaru jesteś zarejestrowana czy masz ustalony termin? Zrób tak jak napisała Ci ulala, na Kopernika przy każdej wizycie trzeba się rejestrować, przynajmniej na IP-przypuszczam, że na patologii obowiązują te same zasady. Najlepiej podejść i zapytać albo zadzwonić:)

Ale mnie w nocy straszylo brzuch mnie bolal biegunka znowu jakis ucisk pewnie na jelita dobrze ze dzis wizyta nie chciala bym przed dniem jutrzejszym jechac na ip czekam do jutra tak wiec kurze i odkurzanie zostawiam na poznu wiecOr a teraz do wizyty odoczywam zeby bol brzucha nie powrocil bo cos daje znac o sobie

Halo Kopernikowe,
Byłam na KTG i miałam szczęście. Podpięli mnie do urządzenia pod ścianą czyli do tego dobrego no i była dr Monika Kołodziejczyk-Pitruszka (blondynka). Rzeczywiście jest miła tak jak mówiłyście, wszystko wyjaśniła no i zmierzyła mi malucha :)) Dziś rano byłam sama. Dopiero koło 9 poschodziły się ciężarne. Na KTG mi wyszły skurcze nawet od 60 do 100 i wyżej tyle że nieregularne więc czekam :))

Ulala jeśli się sama w ciągu tygodnia nie wysypie to koło środy wstawić się mam na oddział (sprawdzanie wydolności łożyska itp. i pewnie później indukcja) Tak mi lekarka objaśniła.

Elutka12
a Ty masz CC czy czekach na naturę?? Mamy podobny termin.

O tej za tydzień. Jak nie ruszy akcja w ciągu ok 7 dni to czeka mnie przyjęcie na oddział na taki monitoring. Czyli mam tydzień na porządki, herbatki z liści malin wymęczenie małżonka :) Indukcja czyli sztuczne wywoływanie. ale to po sprawdzeniu wydolności łożyska. O ile dobrze zrozumiałam.
Tak więc Ulala masz to szczęście, ze ciach prach i jutro mamusią zostaniesz. Trzymam kciuki!

reklama
Mama Gi czekam na naturę:) mój planowy termin to czwartek 18.10.
Dzisiaj mnie dopadły bóle krzyżowe i w dodatku zapalenie pęcherza a to tylko mi dokłada nieprzyjemnych odczuć...może coś ruszy. Fajnie, że trafiłaś na sprawne ktg i dr. Kołodziejczyk:) ja idę znowu w czwartek tak jak już pisałam gdzieś wcześniej o ile się nie ruszy coś do jutra:)
ulala mój organizm tak jakby się oczyszczał, może biegunki nie mam ale moje wizyty w wc są nie tylko w celu siku:)

Do góry