reklama
ZUZA.80
Fanka BB :)
tu masz trochę info nt szpitala:Dziewczyny, a wiecie może, czy są w szpitalu jakieś dni otwarte, żeby zobaczyć oddział i dowiedzieć się co trzeba zabrać ze sobą?
Link do: Szpital Uniwersytecki
co do dni otwartych to chyba standardowo nie organizują, ale pewnie można zadzwonić i zapytać, czy i kiedy można obejrzeć oddział.
dla dziecka nie musisz mieć nic - ubranka, pieluszki, chusteczki, mleko mm jest na oddziale. dla mamy dają podkłady, ale warto mieć kilka swoich w zapasie
jedzenie typowo szpitalne
Hej! Tak ja mam na 14.07 i rowniez zdecydowalam juz prawie na pewno;-) ze bede rodzic w tym szpitalu.Hej dziewczyny, czy któraś mama planuje poród w tym szpitalu w lipcu? Pytam z ciekawości, bo ja chyba się zdecydowałam, termin mam na 21.07
Rodziłam tam w tym miesiącu. Polecam dla siebie mieć wszystko, dla dziecka nie warto brać czegokolwiekWitam,
Zamierzam rodzic na Kopernika w połowie sierpnia, czy któraś z was może mi opisać jak wygląda sam poród? Czy standardowo nacinają krocze? To będzie mój pierwszy poród.
Dziewczyny niestety nie wiem jak się cytuje Niniak, a dlaczego taki wybór? Ja chyba już też się zdecydowałam, głównie ze względu, że chodzę tam do poradni patologii ciąży Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jak tam jest ze znieczuleniem do porodu? Dają chętnie czy raczej nielicznym?
Ze znieczuleniem problemu nie ma, tylko trzeba zaczekać w kolejce, ja się nie doczekałam i w sumie nie żałuję, poród miałam szybki, parę skurczów, a dziewczyny różnie dochodziły do siebie po tym znieczuleniu l. Ale oczywiście wiadomo poród, porodowi nie równyDziewczyny niestety nie wiem jak się cytuje Niniak, a dlaczego taki wybór? Ja chyba już też się zdecydowałam, głównie ze względu, że chodzę tam do poradni patologii ciąży Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny jak tam jest ze znieczuleniem do porodu? Dają chętnie czy raczej nielicznym?
reklama
Dzięki za każde info Sama myśl, że jest możliwość już działa na mnie pozytywnie Gdybyście miały jakieś uwagi, co np warto zabrać ze sobą, a mało się o tym mówi albo inne praktyczne rady to dzielcie się To mój pierwszy poród i już pomału zaczynam się stresować
Podziel się: