reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

Oliwia1 powiem szczerze, ze sama nie wiem o co pytac :(. Prosze Cie pisz wszystko co tylko przychodzi Ci do glowy :)

Dokładnie popieram iza_marta:-) Ja mam już takie nerwiszcze, bo w czwartek do szpitala. Z jednej strony radość, bo zobaczę małą ślicznotkę z drugiej mnóstwo obaw...
Przeczytałam już prawie całe forum od początku, ale pewnie i tak mnie coś zaskoczy :-)
Dobrze, że mamy takie słońce, pomaga myśleć pozytywnie!

Pozdrawiam :-)

reklama
Hela85 niestety kazda z nas sie obawia :( ale zobaczysz bedzie dobrze! Juz za niedlugo bedziesz tulic w ramionach swoje malenstwo :) daj znac po i trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli!!!

Hej,
Od pewnego czasu czytam Was....az postanowilam sie zapiac do Waszego zacnego grona.....jestem w 25 tyg ciaży termin mam na 25 czerwca ale juz czytam i zywo inetresuje sie co słychac w szpitalu na Kopernika......jest to moja druga ciaza wiec teoretycznie wiem czego moge sie spodziewać mimo to mam obawy i boje sie ......lekarza mam ze szpitala jednak wiem ze nie bedzie przy moim porodzie bo On na połoznictwie nie pracuje....pierwsza córke rodziłam na Ujastku i nie polecam dlatego wlasnie wybieram Kopernika....:-) czekam na relacje z poródów i zycze nam wszystkim szybkiego i dobrego porodu

Witam :)
mi zostało dokładnie 5 tyg, do porodu i coraz bardziej się stresuję. To mój drugi poród ale przy pierwszym miałam straszne problemy, dlatego z tygodnia na tydzien coraz więcej obaw mam . Czytam opisy waszych porodów i troszke sie pocieszam, że może tym razem będzie lepiej :-) obym tylko zdążyła dojechać bo jestem spoza Krakowa :)

Pozdrawiam i życze wszystkim duzo radości z maluszków :):-D

Witam:)

Widzę że nie tylko ja mam dużo pytań na temat tego szpitalu. Nasza historia jest bardzo długa dlatego tylko w skrócie wam napisze.
Moja maleńka miała zastój w nerce 4 stopnia. Dr. Wiecheć specjalista usg genetycznego wykonał zabieg tzw. shunt miedniczkowo- owodniowy by nereczka mojej maleńkiej mogła funkcjonować po porodzie, który ma się odbyć właśnie w tej placówce.
Leżąc tydzień czasu na oddziale Patologi Ciąży lekarze jak i położne zrobiły na mnie bardzo miłe wrażenie, wszyscy są mili i uprzejmi. Mam nadzieję że na porodówce również są tak życiowe babki;) bo tam jest podobna inna ekipa:) zostało nam jeszcze 3 tygodnie ;) do rozwiązania ale na pewno opowiem wam jak moje wrażenia:) pozdrawiam

Dodam jeszcze że jest to moja pierwsza ciąż pełna obaw, bo nie wiadomo czego się spodziewać...ale z drugiej strony może to i lepiej że nie wiem:)

Dziewczyny urodziłam sliczną córeczkę!!! :-) Jak będę już w domu, wszystko opiszę :-) Szpital super, wszyscy mili oraz pomocni. Naprawdę nie spotkałam nikogo niemiłego. Pozdrawiam :-)

reklama
Bunia129 dziekuje za info :) zdrowka!

Hela85 serdecznie gratuluje!!!! Zycze Wam duzo zdrowia i odpoczynku!!! Czekam na relacje. Buziaki dla coreczki!!!

Do góry