reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szpital lipcówek

widzę, że Ty też z Wawy jesteś. Jeśli jesteś tu zameldowana lub pracujesz to możesz załapać się na program Zdrowie, mama i ja i wtedy szkoła rodzenia jest za darmo w wielu miejscach. A jeśli ten program nie finansuje szkoły rodzenia, to jest jeszcze drugi program przez miasto opłacane

Bardzo sie cieszę że coraz więcej dziewczyn pisze z Warszawy:-D Ja jestem z dzielnicy Włochy i myslę właśnie nad Kasprzaka, Zofią, Madalińskiego. Mam straszny mętlik w głowie jak przeczytałam te wszystkie opinie w internecie.
Dziewczyny a możecie polecić dobrego lekarza.
Dzieki z góry
Pozdrawiam

reklama
przeniosłam się tu, bo mój Ukochany parę lat temu dostał tu pracę. Nie chciałam przenosić się w połowie studiów, więc parę lat tak w rozjazdach żyliśmy.
A poza tym, mnie też tu łatwiej pracę było znaleźć :)

o to niezle! a Jelonki, Gorce czy Nowe Bemowo? ja od urodzenia w Wawie, a od 27 lat na Nowym Bemowie i stamtad to chyba najblizej do Bielanskiego (coby nie zbaczac z tematu)

Jelonki :-D Ja tu się przeniosłam z Katowic, skończyłam studia i wio :-D Tam już na prawdę jest kiepsko o Śląsku niestety się zapomina. Tutaj mamy pracę, ale w sumie też nie jest za ciekawie... Co poradzić, żyć trzeba...

tweenie ze mną było podobnie. Je przeniosłam się do W-wy za mężem który tu już pracował(byłam na 5-tym roku). I od tamtej pory tu zostałam.
Córkę rodziłam w Damianie i bardzo miło to wspominam. Pierszy poród - było dużo obaw.
Drugie też tam planuję. Czy któraś z przyszłych mam też będzie tam rodzić?

tweenie ze mną było podobnie. Je przeniosłam się do W-wy za mężem który tu już pracował(byłam na 5-tym roku). I od tamtej pory tu zostałam.
Córkę rodziłam w Damianie i bardzo miło to wspominam. Pierszy poród - było dużo obaw.
Drugie też tam planuję. Czy któraś z przyszłych mam też będzie tam rodzić?

Czytałam gdzieś że w Damianie jest drogo i cały poród kosztuje około 10 tys. Ale może to tylko plotki.

Ja jestem w Wawy Bemowo, Jelonki i właśnie się zastanawiam gdzie tu rodzić, a co wy planujecie? Mieszkam w tej dzielnicy już 10 lat,

reklama
Do góry