reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szpital lipcówek

ja rodzilam rok temu w Bielanskim po poleceniu przez znajome i poczytaniu opinii w necie i bylam rowniez bardzo zadowolona! teraz zamierzam znowu tam rodzic... a jesli sie nie uda to w gre wchodzi jeszcze tylko Karowa!
jesli chodzi o Kasprzaka to slyszalam rozne opinie szczegolnie o warunkach, a Zofia jest przereklamowana i nastawiona na kase (to wiem od znajomych ktore tam rodzily)

reklama
ja, jeżeli się uda, będę rodzić na Karowej. Mam Panią doktor prowadzącą stamtąd, no i chciałabym pójść tam na szkołę rodzenia, ale koszt 650 zł, troszkę mnie odstrasza ;-)

a czy na Kasprzaka jest szkoła rodzenia? Załapałam się do programu "zdrowie, mama i ja" i na niektóre szkoły mogę chodzić za darmo. wiem, że Zofia też do tego programu należy

perla dzięki za fajną stronkę ;-)
Ja w sumie chcę iść, bo się nudzę :-D A mojemu M się przyda coś nowego. Co prawda szkoda kasy, ale wolałabym coś wiedzieć, zwłaszcza, że jestem tu zdana sama na siebie, bo rodzina daleko.

My tez na szkolepojdziemy bo mooj m sie boi malych dzieci a tak moze czegos sie dowie i bedzie bardziej przekonany do pomocy przydziecku, bo narazie mowi ze pol roku to ja bede sama je przebierala bo on sie boi ze polamie:-D:-D:-D:-D

poczytałam trochę na różnych forach. Ponad rok temu rodziła tam też moja znajoma, od początku była to ciąża z licznymi problemami. Ze szpitala, w sensie opieki medycznej, była bardzo zadowolona. I jest tam specjalny oddział dla maluchów, jeśli coś pójdzie nie tak...
Na 26 stycznia termin ma koleżanka i też wybrała też szpital. Jak urodzi, to będę znała świeże opinie:tak:
No to daj znać koniecznie, bo sama jestem ciekawa

reklama
perla dzięki za fajną stronkę ;-)
Ja w sumie chcę iść, bo się nudzę :-D A mojemu M się przyda coś nowego. Co prawda szkoda kasy, ale wolałabym coś wiedzieć, zwłaszcza, że jestem tu zdana sama na siebie, bo rodzina daleko.
widzę, że Ty też z Wawy jesteś. Jeśli jesteś tu zameldowana lub pracujesz to możesz załapać się na program Zdrowie, mama i ja i wtedy szkoła rodzenia jest za darmo w wielu miejscach. A jeśli ten program nie finansuje szkoły rodzenia, to jest jeszcze drugi program przez miasto opłacane

Do góry