reklama
hehe ja ide na żywioł -choc to szpital podjal za mnie taka decyzje... moze przy nastepnym bablu cos sie zmieni, bo Margolka to w bólach przyjdzie na swiat, ale i tak jest moim najswpanialszym bąkiem na świecie
Dagsilka...no ja przy pierwszym porodzie tez szłam na żywioł..hehehe, wiec teraz sobie odpuszczam, ale nie żałuje, przynajmniej wiem jak jest...heheheh
Dagsilka...no ja przy pierwszym porodzie tez szłam na żywioł..hehehe, wiec teraz sobie odpuszczam, ale nie żałuje, przynajmniej wiem jak jest...heheheh
no ja drugie dziecie z zzo ( bo pewnie tez strace odwage niewiedzy), trzecie przez cc (bo bede wolala wszystko przespac:-))- wszystkiego trzeba w koncu spróbowac;-) najwazniejsze zeby tylko zdrowie dopisało, a reszta jakos sie ułozy
no ja drugie dziecie z zzo ( bo pewnie tez strace odwage niewiedzy), trzecie przez cc (bo bede wolala wszystko przespac:-))- wszystkiego trzeba w koncu spróbowac;-) najwazniejsze zeby tylko zdrowie dopisało, a reszta jakos sie ułozy
hehehe i FULL opcja zaliczona, ja już z CC raczej nie skorzystam bo na 3 dziecko sie nie zdecyduje.
Katik
...jestem mamą...
hahaha - fachowy planno ja drugie dziecie z zzo ( bo pewnie tez strace odwage niewiedzy), trzecie przez cc (bo bede wolala wszystko przespac:-))-
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
u nas tez nie ma zzo :-(
Elma
Małgosia
U nas też nie ma :-(
A nie pogniewałabym się jak by mi ktoś zaproponował....
A nie pogniewałabym się jak by mi ktoś zaproponował....
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
13x13 a Ty sie zdecydowalas na zzo?
reklama
13x13 a Ty sie zdecydowalas na zzo?
Więc jak to było
Najpierw byłam na nie -bo pomysł wbijania igły w mój kręgosłup nie bardzo mi się podobał jak nie widzę co się dzieje to nie ufam że ktos robi to co powinien
Później stwierdziłam ze tak po to jest żeby sobie ulżyć... no bo mamy XXI wiek itp itd...
A teraz już nie wiem...:-(
załamało mnie to że II faza porodu ma trwać mniej niż 2h po zzo -jak nie to cięcie (tak tu mają w szpitalu)
no i jeśli chcę rodzić w wodzie też zzo odpada
Może natura będzie tak łaskawa ze sama zdecyduje i jak już dotrę do szpitala w warszawskich korkach to położna powie "sorry za późno na zzo"
No bohaterki na pewno zgrywać nie będę ;-)
Podziel się: