No ja już jestem po 2 zajęciach. Pierwsze były tylko teoretyczne. Na drugich były jeszcze ćwiczenia. Szału nie było ale zobaczymy co dalej. Najbliższe w poniedziałek ale nie idę bo mam dentystę. Za to w środę już będę to dam znać. Może będzie coś konkretnego żeby wam opowiedzieć bo na razie nuda.
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Katasza jak długo trwają zajęcia, ile razy w tygodniu się odbywają i dużo tych ćwiczeń jest?
Stokrotka spotkań jest 12 + organizacyjne. Spotkania 2 razy w tygodniu. Ćwiczenia są w grupach po 10 par. Trwają ok 45 minut. Najbliższy kurs zaczyna się chyba 15 marca ale musiałabyś tam zadzwonić i się upewnić.
Zajęcia (ćwiczenia z wykładem) trwają ok. 2,5 godziny.
Zajęcia (ćwiczenia z wykładem) trwają ok. 2,5 godziny.
Stokrotka812
Chciałam iść do Matki Polki, ale zaczęłam się wahać, bo nie ma tam ponoć ćwiczeń, a nie ukrywam, że na tym mi zależało... tam jest tylko 6spotkań, ale jakoś nadal mnie kusza te zajęcia
justynamika84
Stokrotka i Katasza ja się wybieram do Matki Polski na szkołę. Jest ona bezpłatna ale z tego co wiem to przy zapisach stawiają warunek że musisz tam rodzić i stamtąd mieć lekarza ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem. Zajęcia faktycznie odbywają się od 9 rano
No ja ani nie zamierzam tam rodzić, ani z stamtąd lekarza nie mam, no i na 9 rano to by mi się nie chciało jeździć przez całe miasto. W centrum służby rodzinie zajęcia są po południu. Ja chodzę na 16 ale jest też grupa na 17 i na 17:30. No i tam nie ma żadnych obwarowań.
justynamika84
Ja rozumiem napisałam tylko to co wiem. Ja tam idę dlatego że mam tam lekarza i tam zamierzam rodzić a o szkole w Centrum służby rodzinie pisałam magisterkę:-)
justynamika84
Ja się dzisiaj zapisałam do szkoły rodzenia w Matce Polce i pierwsze zajęcia w czwartek:-) Dam znak jakby było:-)
reklama
Stokrotka812
Na 10? Spotkamy się:-):-)Ja się dzisiaj zapisałam do szkoły rodzenia w Matce Polce i pierwsze zajęcia w czwartek:-) Dam znak jakby było:-)