reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szkola rodzenia

Podobno fajna jest szkoła Brzdąc - nie wiem czy tak jest we wszystkich szkolach ale tu by móc uczestniczyć w zajęciach trzeba być przynajmniej w 20 tygodniu ciąży.

reklama
Aniucha2124 daj proszę znać, jak jest w szkole rodzenia przy szpitalu miejskim i kiedy najlepiej się zapisać?? jestem w 4 miesiącu.. Słyszałam, że najlepiej w III trymestrze, ale czy wtedy nie będzie "niewygodnie" z brzuszkiem? :) Może lepiej teraz? Jak to jest? I czy ta szkoła jest płatna?? bo słyszałam, że jest darmowa, a na ich stronce www jest cena 350 zł... ?

Tam działają dwie szkoły, jedna jest bezpłatna, a jedna 350 zł- bardziej kameralna tzn. tylko po 8 par, można spokojnie robić ćwiczenia, nie ma pospiechu, każdy problem czy wątpliwości spokojnie wytłumaczone, zwiedzanie oddziału itp.
Ja właśnie do tej szkoły zaczęłam chodzić.
Jak jest w darmowej nie wiem, ale wiem ze cieszy sie dużym zainteresowaniem, i ma dobre opinie. Myślę ze mogłabyś sie już zapisać, nie wiem po prostu najlepiej zadzwonić i sie dowiedzieć.

Pozdrawiam

Do góry