reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZKOŁA RODZENIA

Sylwia, poczekaj, moze znowu odzyskasz ochote i jednak pojdziesz :) Bo zwykle chyba przyjmuja od 26 tygodnia? Wiec jakby co jeszcze masz czas :)
Ja ciagle nie mam zdania. Ale skoro nie mam daleko do przychodni na Romera (jakies 15 minut samochodem, no chyba ze beda korki ;) ), a tam zajecia podobno sa darmowe, to moze sie wybiore? Niestety raczej sama, bo maz pewnie bedzie pracowal. W kazdym razie poczekam jeszcze co powie lekarz na nastepnym badaniu (za jakies 2-3 tygodnie) i wtedy zdecyduje.

reklama
z chęcią poszłabym do takiej szkoły
tylko w moim miasteczku nie ma i podejżewam ze jedyna
najbliższa to byłoby we werocławiu a to jakieś 50km
szkoda :(

nie przejmuj się ja mam kilka pod nosem w stolicy a nie idę , obie nie będziemy uświadomione ale myślę że na forum się dowiemy co i jak ;)

A mojego nie ma samej tez mi sie nie chce a ja wroci to znajac zycie bedzie pracowal w tych godzinach-a tak na serio to wymyslam tysiace powodow a tak naprawde to len jestem,
agao ty tez leniek ;)

w czasie porodu oddycha sie przeponą (ćwicz już teraz)

róznie się oddycha w trzech fazach, ale z tym spokojnie(jeszcze czas) , znajde notatki to wrzucę.

reklama
wczoraj miałam kolejne spotkanie w szkole rodzenia:)....był ze mna mój mężuś:)...połozna wytłumaczyła panom po co sa potrzebni pod czas porodu i jak moga nam pomóc...pocwiczylismy razem...i bylismy tez ogladnac porodówke zeby sie oswoić...:):):):)

Do góry