reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Patka, ja w ogóle nie zakładam, że mnie mogą odeslać. POza tym ja chcę mieć wykupioną położną, bo będę się czula pewniej. Tak uzgodniliśmy z partnerem.patka pisze:Magdusiek ja też chcę na Żelazną.
Ciekawe czy nas nie odeślą z akcją porodową, bo jak nie opłacimy położnej to wszystko możliwe.
Teddy
Październikowa mać
a ja to jeszcze nie wiem, gdzie mam rodzić... i w ogole się nad tym nie zastanawiam...
w sumie najchętniej to na Starynkiewicza, bo tam zzo jest bezpłatne... choć mam obrzydliwe wspomnienia z tego szpitala, ale z ginekologii... może na położniczym nie ma tej jebanej starej kurwy co mnie operowała 12 lat temu...
a jak dobrze pójdzie i akurat mój gin będzie miał dyżur wtedy kiedy ja zacznę akcje... to pojade do praskiego... taki scenariusz najbardziej by mi odpowiadał...
w sumie najchętniej to na Starynkiewicza, bo tam zzo jest bezpłatne... choć mam obrzydliwe wspomnienia z tego szpitala, ale z ginekologii... może na położniczym nie ma tej jebanej starej kurwy co mnie operowała 12 lat temu...
a jak dobrze pójdzie i akurat mój gin będzie miał dyżur wtedy kiedy ja zacznę akcje... to pojade do praskiego... taki scenariusz najbardziej by mi odpowiadał...
kaszu27
Październikowa mamusia
ja też zamierzam wykupić jakąś położną, ale teraz jestem w fazie wyszukiwań...
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
patka pisze:Tylko trzeba się spieszyć bo położne mają porezerwowane terminy (serio) i nie mogą podpisać umów z za dużą ilością klientek.
A w ogóle wiesz jaka teraz cena za położną na Żelaznej: 1000-1500 złotych polskich.
Wiem, ja już mam wstępnie uzgodnione.
Podziel się: