reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szkoła Rodzenia

A ja mam niedaleko.. bo na szczęście wyniosłam się pod Warszawę :).. a poza tym w Międzylesie ma jeszcze jeden plus.. niższy cennik ;D

reklama
Magdusiek ja też chcę na Żelazną.
Ciekawe czy nas nie odeślą z akcją porodową, bo jak nie opłacimy położnej to wszystko możliwe.

patka pisze:
Magdusiek ja też chcę na Żelazną.
Ciekawe czy nas nie odeślą z akcją porodową, bo jak nie opłacimy położnej to wszystko możliwe.
Patka, ja w ogóle nie zakładam, że mnie mogą odeslać. POza tym ja chcę mieć wykupioną położną, bo będę się czula pewniej. Tak uzgodniliśmy z partnerem.

a ja to jeszcze nie wiem, gdzie mam rodzić... i w ogole się nad tym nie zastanawiam...

w sumie najchętniej to na Starynkiewicza, bo tam zzo jest bezpłatne... choć mam obrzydliwe wspomnienia z tego szpitala, ale z ginekologii... może na położniczym nie ma tej jebanej starej kurwy co mnie operowała 12 lat temu...
a jak dobrze pójdzie i akurat mój gin będzie miał dyżur wtedy kiedy ja zacznę akcje... to pojade do praskiego... taki scenariusz najbardziej by mi odpowiadał... :)

Tylko trzeba się spieszyć bo położne mają porezerwowane terminy (serio) i nie mogą podpisać umów z za dużą ilością klientek.
A w ogóle wiesz jaka teraz cena za położną na Żelaznej: 1000-1500 złotych polskich.

toż ja cicho jestem...
ale teraz jakbym zdzirę spotkała, to bym jej chyba do gardla skoczyła za to ublizanie i za tych studentow... w zyciu suki nie zapomnę...

reklama
patka pisze:
Tylko trzeba się spieszyć bo położne mają porezerwowane terminy (serio) i nie mogą podpisać umów z za dużą ilością klientek.
A w ogóle wiesz jaka teraz cena za położną na Żelaznej: 1000-1500 złotych polskich.

Wiem, ja już mam wstępnie uzgodnione.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry