reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

CZym teraz wasze dzidziole najbardziej lubią się bawić, i w co się z nimi bawicie?:)

U nas królują samochody i taki na którym może usiąść ( a mi plecy odpadają) i troszkę mniejsze:) a i pudło od zabawek.

Tu sroczka kaszkę ważyła, butelki, klocki i inne rzeczy z których można zrobić piramidę (a raczej moment w którym można ją rozwalić)

reklama
czechow:Tu sroczka kaszkę ważyła, butelki, klocki i inne rzeczy z których można zrobić piramidę (a raczej moment w którym można ją rozwalić)
u nas też najlepsza zabawa to demolka!!!! ale dziś zaśmiewał się chyba z godzinę zestrzelającej tasiemki przy bluzce mamy.... bardzo śmieszne, że mi się ciuch prują...

u nas też najlepsza zabawa to demolka!!!! ale dziś zaśmiewał się chyba z godzinę zestrzelającej tasiemki przy bluzce mamy.... bardzo śmieszne, że mi się ciuch prują...

proste rzeczy a cieszą - łączę się w bólu moja też takie zabawy uwielbia - a jeszcze jak uda się ugryźć albo wyrwać takie włosy z klaty to już pełnia szczęścia ....

Dzień dobry,mam nadzieję ,że odpowiedni wątek wybrałam.Mam pytanie odnośnie butów dla naszych pociech.Jestem zmuszona juz kupić bo mały na spacerach w ogóle juz nie siedzi w wózku.Stoi i chodzi bokiem gdzie tylko się da.W markecie,na ławce...Bylismy wczoraj w Bartku ,ale te buty jakieś takie sztywne wszystkie.Wiem ,ze ma być sztywny zapiętek,wiazane itd ale takie kopyta dziecku ze stópek robic? może znacie jakiś sklep godny polecenia,gdzie równiez doradzą.Mylsałam też o firmach takich jak Antylopa,czy Elefanten ,ale tak naprawdę nie ma pojęcia jakie buciki kupic.Trudny wybór.
Najchętniej zabrałabym DOBREGO specjaliste na zakupy:sorry2:Pomóżcie mamy:baffled:

Asiowo...właśnie ecco i te inne w Brartku strasznie drogie.I czy aby wydawanie 200 zł na buty na parę miesięcy jest konieczne?Oczywiście jesli to jedyne dobre buty na rynku to moge zaoszczędzić na czyms innym a te kupić,tylko czy nie ma dobrych bucików i tańszych?Elefanten ma duzo tańsze a też sporo dobrego już słyszałam.
No ale może ktos jeszcze ma jakieś doświadecznia?Mamy ,które maja juz starsze dzieciaczki....podpowiadajecie:)

Szukam i szukam i znalazłam takie cóś:) Co o takich myslicie? Czy warto kupic buty profilaktyczne? http://www.zdrowebuty.pl/index.php?m=ass&id_ass=103287

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinie kupowałam 1 buciki w Bartku, wg mnie bardzo dobre. Tylko mielismy to szczescie, ze był to czerwiec wiec sandałki, a wiadomo, ze sandałki tansze. Teraz mam cicha nadzieje, ze 1 butki beda nam potrzebne na wiosne... bo kozaczki chyba najdrozsze.

Do góry