reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Wiaderko ~~FISHER PRICE~~WIADERKO MUZYCZNE SORTER+ 4 klocki (1175559702) - Aukcje internetowe Allegro (ale mam na nie chrapkę i dam po łapach, jak mi kto to kupi )
Klocki kupiłam takie FISHER PRICE KLOCKI SENSORYCZNE POJEMNIK 6SZTNR324 (1180435673) - Aukcje internetowe Allegro
Klocki kupiłam takie FISHER PRICE KLOCKI SENSORYCZNE POJEMNIK 6SZTNR324 (1180435673) - Aukcje internetowe Allegro
Pasibrzuch
Pasi, dokładnie to wiaderko mam na myśli, ja wylicytowałam je jakieś 3 tyg temu za 34zł - to ci życzę powodzenia, na mojej aukcji cisza byłą i w ostatnich sekundach walczyłam jak lew ) Ale warto było.
Spodziewam się tego samego. Z tego, co zauważyłam, Fisher już ich nie ma, szukałam wszędzie, te które są dostępne są już używane, nowego nie uświadczysz, chyba, że nie umiem szukać.
Czechow, fajny ten garnuszek.
Pasi dzięki za uswiadomienie :- fajne :-)
ja wsumie przewaznie używane zabawki kupuje przeciez tego nie da sie zniszczyc chyba ze ma sie bobasa wandala :-)
a taki garnuszek jak masz Ty czechow tez mam w spadku po chrześniaczce - fajny - najlepiej to mój M sie nim bawił ehehe zwłaszcza przypadła mu ta pioseneczka "garnuszek mój ......" hihihihih
ja wsumie przewaznie używane zabawki kupuje przeciez tego nie da sie zniszczyc chyba ze ma sie bobasa wandala :-)
a taki garnuszek jak masz Ty czechow tez mam w spadku po chrześniaczce - fajny - najlepiej to mój M sie nim bawił ehehe zwłaszcza przypadła mu ta pioseneczka "garnuszek mój ......" hihihihih
Ostatnia edycja:
U nas też piosenki na topie - wyciągnęłam jeszcze radio little tikes i jest gites
o takie
RADYJKO RADIO GRA ŚWIECI LITTLE TIKES NOWE (685851185) - Publiczne Archiwum Allegro
o takie
RADYJKO RADIO GRA ŚWIECI LITTLE TIKES NOWE (685851185) - Publiczne Archiwum Allegro
jola.24
My tez mamy garnuszek a teraz dostaliśmy takiego misia do pary ze szczeniaczkiem uczniaczkiem FISHER PRICE MISIACZEK PRZYTULACZEK MÓWI PO POLSK (1171840946) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Pasibrzuch
My niestety żadnych zabawek nie dostajemy i tyle chciałabym móc Fafli kupić, ale niestety, dla mnie górna granica za zabawkę to 50zł, bo nie chcę też kupować chińskiego badziewia, więc niektóre z marszu odpadają :-(
A cymbałki zrobiły dzisiaj furorę, ale okazało się właśnie, że plastik chiński, więc zabawa tylko pod okiem dorosłego.
A cymbałki zrobiły dzisiaj furorę, ale okazało się właśnie, że plastik chiński, więc zabawa tylko pod okiem dorosłego.
Podziel się: