reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Macy my tez juz telefon przerabiamy ;-) ale jednak najlepszy jest prawdzimy telefon szczególnie jak tatę słychac z drugiej strony;-) a ta druga zabaweczk super. właśnie musze małej cos w tym stylu zakupic.

Jakis tydzień temu kupiłam mu kule z małpą...pacnął,uśmiechnął się pare razy a potem nawet juz nie reagował,no to ja po słuchaweczkę do Smyka...może to go zajmie.Otóż nie,mój telefon ciekawszy mimo ,że czarny i tylko czasami kogos slychać z drugiej strony:baffled:.Domek też juz mieliśmy.Mąż mnie z domu przepedzi za te zabawki a jego i tak nic tak nie zajmuje jak butelka wody mineralnej.
Teraz czekam na hustawkę.Zawiesimy i moze to mu się spodoba,ba na rękach juz nie mam sił go huśtać.Padnę na zawał w końcu.
Miałyscie rację żeby nie kupowac już nic na podłogę...i tak ze wszystkiego złazi.Bardzo podoba mu się jak dojedzie do szafy z lustrem i patrzy czy ten ktoś z lustra zrobi to samo co on za każdym razem:-).

..haha, u nas tez kula była fajna przez 1 dzień, dostał tez ślimaka z tej serii i moze na minute się nim zainteresuje a zabawki to juz nam z kojca wychodzą i mały tam już nie siedzi bo się nie mieści!!!! Musze koniecznie kupić jakies pojemniki na te rupiecie ale u nas niestety nie ma ikei:(
a najfajniejsza obecnie zabawka jest piramida z takich miseczek co je mozna łączyć i wewnatrz zamknąc jakąś piłeczkę albo inne cuda...

Naszą najlepszą zabawą ostatnio jest wdrapywanie się na fotelik samochodowy i tak nurkuje w nim, pupę podnosi i siada sam potem, bawi sie szelkami... naprawdę nie ma dziecka ;)
Z zabwek wiaderko i klocki sensoryczne były strzałem w dzisiątke, namietnie je wkłada i wykłada. Dziś taus ogłosił, matko jedyna, przecież on nie ma autka... jak to może byc?! ;) Poleciałam po dwa autka z serii klockow DUPLO, ktore w dużej ilości dostał Tymuś od kuzyna i BINGO - lubimy autkiem jeździć.
Miło patrzeć na takie zabawy, nie?

reklama
Ja licytuję wiaderko, strasznie mi na nim zależy, mam nadzieję, że się uda.
Zamówiłam też klocki sensoryczne.
I puzzle mi się teraz bardzo sprawdzają, raz mi się mała zaturlała pod kaloryfer, więc teraz tak je układam, że zakrywają go.

Do góry