reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czechow ty jesteś specjalistka - a co polecisz do wody do zabawy dla 5 miesięcznej? bo coś chcę kupić żeby zabawa lepsza była i nie wiem co:)

aaa morka: aj low ju! tapczany ozzie rules!

macy: może zapytaj kuzynki? ja tam lubię jak mnie ludzie pytają, bo ja zazwyczaj dokłądnie wiem co chcę mieć i podsuwam kilka pomysłów różnych i ludzie problemu nie mają z kupowaniem:) a potem nietrafione prezenty (dostałam kolejne 2 kocyki na chrzest:wściekła/y:) to czas na wystawianie na allegro marnuję:(

A u właśnie przyszedł łuk i chyba nie doczekam do 1 czerwca i zaraz małemu zapodam :-D, zresztą jeszcze ozzi przyjedzie więc coś jeszcze na to swięto zostanie:tak:

czechow ty jesteś specjalistka - a co polecisz do wody do zabawy dla 5 miesięcznej? bo coś chcę kupić żeby zabawa lepsza była i nie wiem co:)

aaa morka: aj low ju! tapczany ozzie rules!

macy: może zapytaj kuzynki? ja tam lubię jak mnie ludzie pytają, bo ja zazwyczaj dokłądnie wiem co chcę mieć i podsuwam kilka pomysłów różnych i ludzie problemu nie mają z kupowaniem:) a potem nietrafione prezenty (dostałam kolejne 2 kocyki na chrzest:wściekła/y:) to czas na wystawianie na allegro marnuję:(

Eee tam specjalistka po prostu mam większe dziecko i pewne zabawki już przerobiłyśmy.

Rozumiem że ten 5-miesięczny bobas jeszcze nie siedzi samodzielnie?
O to mieliśmy - jest żółw, krab i chyba coś jeszcze to był hicior
Zabawki :: Kraina Dziecka - Świecący żółw

Fajne jest wiaderko - link wyżej - dzieciaki mogą bardzo długo przelewać, wylewać wodę - ale to trochę na wyrost
Może być też coś tego rodzaju ZABAWKA DO WODY, DO KąPIELI-KOLOROWY WODOSPAD (1054737592) - Aukcje internetowe Allegro

No i nakręcane zwierzaki of cors

My wczoraj kąpaliśmy Tymka w dużej wannie i szukałam co mogę mu wrzucić do zabawy. M mowi... "mieliśmy taką gumową kaczke... :-pMichał miał...gdzie ona jest?" :-pwspomnę, że Michal ma 17 lat i po kaczce słuch zaginął :-p:-p
Dlatego chętnie przeglądam te linki - dzięki czechow - w poszukiwaniu czegoś na kształt owej rożowej, piszczącej, gumowej kaczki.. :-D i widzę, że w temacie zabawek do wody to od czasu kaczki się wiele zmienilo. :-D

My wczoraj kąpaliśmy Tymka w dużej wannie i szukałam co mogę mu wrzucić do zabawy. M mowi... "mieliśmy taką gumową kaczke... :-pMichał miał...gdzie ona jest?" :-pwspomnę, że Michal ma 17 lat i po kaczce słuch zaginął :-p:-p
Dlatego chętnie przeglądam te linki - dzięki czechow - w poszukiwaniu czegoś na kształt owej rożowej, piszczącej, gumowej kaczki.. :-D i widzę, że w temacie zabawek do wody to od czasu kaczki się wiele zmienilo. :-D

Kaczki to fajowa zabawka - sporo tego znajdziesz albo w rossmanie albo w supermarketach - Gabi do tej pory uwielbia się nimi bawić

a ja mam manię kupowania, chyba spełniam swoje zabawkowe marzenia:) moje dziecko ma pełno zabawek a najlepszy ubaw jak mu się pieluchą tetrową dynda nad głową. no i maminą rączką potrafi się godzinę bawić:-)

reklama
Dziewczyny z UK i nie tylko, szukam jakichś fajnych piosenek dla dzieci po angielsku, mam Old McDonald, If you're happy, Head, shoulders knee and toe, ale to mało :-( może znacie jakieś fajne płytki?

Do góry