reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

reklama
Witam wieczorkiem,:-)
ja też zamówiłam ozziego pomarańcze ale w sklepie mamakupuje.pl bo co prawda 43 kosztuje ale mają promocje do końca maja i przesyłka jest gratis:-)

o 23 to mam myślenie wyłączonei na pauzie stoi;) a co może nie cofalaś się do tyłu i pewnie nie wiesz, że jest plus dodatni i plus ujemny i to oparty na faktach prawdziwych? :))))

:-D:-D:-D jesteście zajeb/fajne :-D:-D:-D no to chyba wyczaiłam, jak będę z Wami pisała :D

A jak wpisałam Ozzi na Allegro to mi wyszły dwa tapczany:) No chciałam tylko zobaczyć ile to kosztuje:)

następna :-D:-D:-D

No ja myślę o nosidełku pod kątem gór i tatusia. Bo boję się w chuście latać po szlakach.
No ale widzę, że większa połowa z Was jednak nie jest zadowolona ;-)
Kurde, no nie wiem... może któraś chce odsprzedać?

Pasibrzuszku któraś dawała linka do takiego nosidła jakby plecaka - to są bardzo dobre nosidła i świetnie sprawdzają się właśnie w górach - normalnie to lekka przesada (dla mnie) ale w góry jest git - masz małe na plecach, jest osłonięte od wiatru, deszczu, słońca itp.

O tego typu:

http://www.allegro.pl/item1037411108_markowe_nosidelko_nosidlo_turystyczne_dla_dzieci.html

W każdym sklepie typu alpinus, decathlon znajdziesz takie coś - będziesz mogła się przymierzyć

Ostatnia edycja:
Czechow, dzięki za odpowiedź. Te zabawki wszystkie znam. Kurcze, boje się, że ona je może mieć. Nie wiem, czy wypada mnie zapytać, co mam kupić czy raczej nie. Może masz jeszcze inne pomysły. Ozziego np nie znałam. :-)

Czechow, super! Muszę tylko zapytać M, czy nas będzie stać na wypady, bo to jednak 400zł, a ja bym chciała od teraz tak do września śmigać co weekend, jak się da. No i pytanie, jak Emilce się spodoba, no ale zawsze można sprzedać jakby co.

Macy - ja pytam swoich znajomych... raczej mamy tak umówione że oni pytają i my pytamy.

Świetne są zabawki do kąpieli - np to LITTLE TIKES 150W MUZYCZNY ZESTAW KAPIELOWY +BONUS (1040341882) - Aukcje internetowe Allegro czy to a* WIADERKO z MORSKIMI PRZYJACIÓŁMI # SASSY (1044052104) - Aukcje internetowe Allegro w ogóle to kąpieli zabawki są świetne nie mogę znaleźć ale Gabi szalała za pływającym żółwiem który jak się go włożyło do wody to świecił - to był szał
Co jeszcze niech pomyślę

np. to FISHER PRICE LP#08 LITTLE WESOLA FARMA W-wa (1042095104) - Aukcje internetowe Allegro - to jest akurat price ale są też inne firmy
albo
Puzzle drewniane_rozwój spostrzegania i mowy (1040047475) - Aukcje internetowe Allegro

może coś przyszłościowego
Np
zabawki drewniane, zabawki edukacyjne, łamigłówki, klocki, - zabawkowy-swiat.pl - Rodzina misiów

reklama
Fenk ju. Na Ciebie zawsze można liczyć. Te do kąpieli do mnie przemawiają. Ale chyba masz rację, podpytam trochę kuzynkę.

Do góry