reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ivi, ja sie zgodze z Czechow, luk fajny, ale przeladowany. Ksiazeczka wydaje sie bardzo fajna. Tez chyba taka kupie. Pisalam kilka postow wczesniej, ze kupilam dla malej zabawki firmy Lamaze i bardzo dobrze sie sprawdzaja. Maja takie koleczko, ze mozna tez przymocowac do wozka. Polecam. :tak:

Miki też ma z Lamaze papugę, uwielbia ją, skrzydełka mają w środku folię i fajnie szeleszczą.
LAMAZE **ZAWIESZKA PAW** +GRATIS !!! (988617797) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
dzieki za sugestie:) nie wiem co z książeczką, ale zamiast pałąka kupiliśmy.. puzzle podłogowe ;) żeby mały mógł ćwiczyć na podłodze (póki co nie kładziemy go na podłogę bo wszędzie mamy kafelki)

Nie ma oddzielnego wątki na temat ubrań (może by się przydał??) to pytam tutaj:
jak ubieracie maluszki na wiosnę? Ja do dzisiaj ubierałam małemu taki lżejszy kombinezon, ale widzę że mu w nim już za ciepło.. I zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś jeszcze lżejszego (typu welurowy)?

Nie wiem, czy u nas pogoda porowywalna, ale jak mloda wyrosla z kombinezonu, nowego juz nie kupowalam, zreszta to samo zrobilam przy mlodym. Spodnie, rajstopy, krotkie body, koszulka, kurteczka, czapeczka + kocyk, to byl zestaw na marzec/kwiecien w Polsce. A teraz to mala hartuje. ;-) Sukienka, leginsy, skarpetki, body krotkie, czasami nam sie zdarzy sweterek lub kurteczka. Bez kocyka. Grunt to dziecka nie przegrzac.

Ja pewnie będe zawsze przykładem przeginki.... u nas body z krótkim rękawem,skarpetki i spodenki dresowe a na górę bluzeczka. Wychodząc na ogród zakladam bluzę i czapeczkę. Jak śpi przykrywam kocykiem.
W domu mały leży na macie dużo i drzwi mam na ogód otwarte w południe - więc jakobyśmy byli na ogordzie. Dziś korciło mnie połozyc go na kocyku na dworze ale się powstrzymałam pewnie.. do jutra. :tak: Dodam, że mam na ogrodzie sztuczną trawę - może was zdziwi ale sytarszy się porusza na czworakach też więc musi mieć czysto i cieplej. Już nie mogę się doczekać aż Tymek będzie posuwał po tej trawce.

Ja pewnie będe zawsze przykładem przeginki.... u nas body z krótkim rękawem,skarpetki i spodenki dresowe a na górę bluzeczka. Wychodząc na ogród zakladam bluzę i czapeczkę. Jak śpi przykrywam kocykiem.
W domu mały leży na macie dużo i drzwi mam na ogód otwarte w południe - więc jakobyśmy byli na ogordzie. Dziś korciło mnie połozyc go na kocyku na dworze ale się powstrzymałam pewnie.. do jutra. :tak: Dodam, że mam na ogrodzie sztuczną trawę - może was zdziwi ale sytarszy się porusza na czworakach też więc musi mieć czysto i cieplej. Już nie mogę się doczekać aż Tymek będzie posuwał po tej trawce.
ja tez tak ubieram:tak:
to koszenie trawki Wam odpada:-) U mnie zawsze z tym problem:-p a w dotyku jest jak prawdziwa:confused:

A ja polecam na przyszłość "Pana Metkę" :-D pamiętam jak córa miała szał na metki na zabawkach wiec później małemu ją kupię :-D:tak:

reklama
Do góry