kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Astrid nie chcę krakać, ale u nas ta wanienka kompletnie się nie sprawdziła ![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, a kilka koleżanek, które jej używały mówiły, że jest super.Astrid nie chcę krakać, ale u nas ta wanienka kompletnie się nie sprawdziła![]()
Monitor oddechu - wolę, żeby mi się 100 razy włączył fałszywy alarm niż raz potrzebować a nie mieć. Generalnie często jest tak, że dzieci będąc w głębokim śnie mają bezdech a jak włącza się alarm nagle to je budzi i łapią oddech, tak więc jak już ktoś do dziecka dojdzie/ dobiegnie to wszytstko wygląda "normalnie". Generalnie ja kupiłam Angelcare i mam nadzieję, że ani razu nie będzie musiał się włączyć....
Inna sprawa że ja bardzo dużo paliłam przed ciążą - do 1 i pół paczki dziennie :-(
Zresztą przez pierwszy miesiąc też, bo nie wiedziałam, że noszę w sobie Polcie. Oczywiście jak tylko się zorientowałam to rzuciłam w trybie natychmiastowym ale i tak mam stresa trochę i wyrzuty sumienia (chociaż bezpodstawne, bo niby skąd mogłam wiedzieć, że w ciąży jestem???)
Gąbki - Jeszcze nie spotkałam mamy, która miałaby pozytywną opinię. Ja jednakże kupiłam, bo nie jest to wielki wydatek a przynajmniej na początku może mi trochę ułatwić jak sama będę dzidzie kąpać.
ja to mam inaczej mówi się na to foczka i sobie chwale wkładam to do wanienki na to tetrówke(bo jednak to jest plastik)i sobie tak synusia myłamedit:
ale co myślicie bo widziałam takie plastikowe wkładki do wanienki, na których się dziecko kładzie- ktoś tego używał?
...
O :-) no właśnie o foczkę pytam bo boję się że dziecię mnie się z ręki wymknie....ja to mam inaczej mówi się na to foczka i sobie chwale wkładam to do wanienki na to tetrówke(bo jednak to jest plastik)i sobie tak synusia myłamteraz także będe tego używać
![]()