reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

agbar - jezusie przenajświętszy... cudnie! aż mi się gorąco zrobiło, że w naszym pokoiku graciarnia, za 2 tygodnie zaczynamy malowanie, ale ci zazdroszczę

dorciaa - obrazki super!

reklama
Dziekuje wszystkim za mile slowa:-)
Pumpkin musze ci powiedziec,ze ja tez nie mam ochoty z niego wychodzic....Jeszcze tylko malutki stoliczek i fotel zamowilam i jak przyjda to nie wyjde az do porodu:-D:-D
Czasem tak wieczorem stajemy z mezem w drziwach,patrzymy na siebie i uwierzyc nie mozemy,ze jednak nam sie udalo i ze to juz tak niedlugo...
Agbar - śliczny pokoik. No jak zobaczyłam pełne wyposażenie u ciebie i wózio stoi i łózeczko z pościelą i mebelki - nawet karuzelka już zawieszona:szok: to dopiero mi się załączyła panika. Pięknie u ciebie. A do wczoraj wchodziłam do pokoju gdzie mam 3 ściany pomalowane i tak sobie zerkałam, że dobrze idzie - jedna ściana na tydzień, więc jest szansa się wyrobić...ale gdzie tu meble i reszta jeszcze....w kompleksy popadnę zaraz :-D:rofl2: też już bym chciała sobie stanąc w progu i popatrzeć, że wszystko gotowe...ehh

Dorcia - obrazki fajne:) ciekawe jak sie u mnie przykleja naklejki na ścianę...
Paula: moja Misia to by musiala spać z nami, bo nawet łóżeczko nie wybrane jeszcze;) ehh dużo jeszcze kupowania przed nami...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agbar - chciałam jeszcze dodać, że psinka co tam u was w pokoiku się rozgląda - to wypisz wymaluj moja bokserka Sara :-D:-D 13- letnia staruszka więc ma lekko siwą mordkę ale miala dokładnie taką samą.

agbar śliczny pokoik, widze ze piesek tez sie juz zadomawia:-D Jakbym swojego widziala, najlepiej sie czuje w pokoiku malenstwa:-D Ja wstawie fotki lada chwila ale ja jeszcze nie mam poscieli nalozonej wiec poczekam az bedzie na gotowe;-)

AGBAR śliczny pokoik:-)tak przestrzennie bardzo fajnie mebelki ułozone:-)no to teraz tylko czekać na dzidziusia:-)
KAJA ja tez mam sunie Sare tylko ze Amstaffa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A oto moje ostatnioe nabytki:-)

S8000777.jpg
S8000778.jpg
S8000779.jpg

Niedlugo wstawie pokoik tylko go dopracuje;-)

reklama
Witam ja jeszcze co prawda nie mam skompletowanej wyprawki(zabieram się za to w grudniu)ale już jakieś ciuszki zdobyłam 2 pierwsze komplety zakupiła babcia(moja mama)a jaka radochę miała dzwoni i mówi że ubranka dla wnuka kupuję:-D. Dziewczyny tylko mam pytanie ten kombinezon to chyba za duży jak na wyjście ze szpitala?nie ma na nim rozmiaru tylko S ale wydaje mi sie jakiś spory więc dokupię jeszcze mniejszy Pozdrawiam

Załączniki

• Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie017.jpg
    Zdjęcie017.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 42
  • Zdjęcie019.jpg
    Zdjęcie019.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie023.jpg
    Zdjęcie023.jpg