reklama
G
gość 574
Gość
Agbar - śliczny pokoik. No jak zobaczyłam pełne wyposażenie u ciebie i wózio stoi i łózeczko z pościelą i mebelki - nawet karuzelka już zawieszona to dopiero mi się załączyła panika. Pięknie u ciebie. A do wczoraj wchodziłam do pokoju gdzie mam 3 ściany pomalowane i tak sobie zerkałam, że dobrze idzie - jedna ściana na tydzień, więc jest szansa się wyrobić...ale gdzie tu meble i reszta jeszcze....w kompleksy popadnę zaraz też już bym chciała sobie stanąc w progu i popatrzeć, że wszystko gotowe...ehhDziekuje wszystkim za mile slowa:-)
Pumpkin musze ci powiedziec,ze ja tez nie mam ochoty z niego wychodzic....Jeszcze tylko malutki stoliczek i fotel zamowilam i jak przyjda to nie wyjde az do porodu
Czasem tak wieczorem stajemy z mezem w drziwach,patrzymy na siebie i uwierzyc nie mozemy,ze jednak nam sie udalo i ze to juz tak niedlugo...
Dorcia - obrazki fajne ciekawe jak sie u mnie przykleja naklejki na ścianę...
Paula: moja Misia to by musiala spać z nami, bo nawet łóżeczko nie wybrane jeszcze ehh dużo jeszcze kupowania przed nami...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
jola.24
Fanka BB :)
agbar śliczny pokoik, widze ze piesek tez sie juz zadomawia Jakbym swojego widziala, najlepiej sie czuje w pokoiku malenstwa Ja wstawie fotki lada chwila ale ja jeszcze nie mam poscieli nalozonej wiec poczekam az bedzie na gotowe;-)
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Agbar pokoik wspaniały ja już się nie mogę doczekać coraz bliżej
P
patrysia*
Gość
AGBAR śliczny pokoik:-)tak przestrzennie bardzo fajnie mebelki ułozone:-)no to teraz tylko czekać na dzidziusia:-)
KAJA ja tez mam sunie Sare tylko ze Amstaffa:-)
KAJA ja tez mam sunie Sare tylko ze Amstaffa:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
labamba23
podwójna mama
No Agbar prześliczny pokoik, jak z folderu:-)
jola.24
Fanka BB :)
labamba23
podwójna mama
Mały elegant się szykuje:-)A oto moje ostatnioe nabytki:-)
Zobacz załącznik 180644
Zobacz załącznik 180645
Zobacz załącznik 180646
Niedlugo wstawie pokoik tylko go dopracuje;-)
reklama
Witam ja jeszcze co prawda nie mam skompletowanej wyprawki(zabieram się za to w grudniu)ale już jakieś ciuszki zdobyłam 2 pierwsze komplety zakupiła babcia(moja mama)a jaka radochę miała dzwoni i mówi że ubranka dla wnuka kupuję. Dziewczyny tylko mam pytanie ten kombinezon to chyba za duży jak na wyjście ze szpitala?nie ma na nim rozmiaru tylko S ale wydaje mi sie jakiś spory więc dokupię jeszcze mniejszy Pozdrawiam
Załączniki
Podziel się: