reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

dorcia-genialne ;-);-) żebym miała taką inspiracje jak wczoraj wieczorem to już bym pobiegła robić coś podobnego :-D no ale mam lenia jak stąd do warszawy :zawstydzona/y:

kurcze.. jakoś mi tak smutno,że wy już wszystko macie,a ja oprócz smoczków, ubranek, kombinezonów na zimę, ubranek do szpitala, szlafroka, koszuli i kapci do szpitala dla siebie.. nie mam nic! :eek: aaaa...no i jeszcze kołyskę mam.. więc zuzia teoretycznie będzie miała gdzie spać..tylko szkoda,że nie będzie miała pod czym,bo nie moge sie przybrać i zamówić kocyków i pościeli!!! :eek:

reklama
Moje ukochane ubranka...Co na nie spojrze to mi sie dziob smieje:-D:-D

Załączniki

• IMG_2380.jpg
    IMG_2380.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_2381.jpg
    IMG_2381.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 56
kurcze.. jakoś mi tak smutno,że wy już wszystko macie,a ja oprócz smoczków, ubranek, kombinezonów na zimę, ubranek do szpitala, szlafroka, koszuli i kapci do szpitala dla siebie.. nie mam nic! :eek: aaaa...no i jeszcze kołyskę mam.. więc zuzia teoretycznie będzie miała gdzie spać..tylko szkoda,że nie będzie miała pod czym,bo nie moge sie przybrać i zamówić kocyków i pościeli!!! :eek:
To się Kochana zabierz do pracy, żeby Zuzia nie zmarzła.;-)
Moje ukochane ubranka...Co na nie spojrze to mi sie dziob smieje:-D:-D
Śliczne. Mi się też uśmiała. Moja teściowa kupiła dla małej śliczną sukieneczkę - bombka. Jak dostanę w grudniu, wstawię. Doczekać się nie mogę.

I jeszcze obiecane dawno temu:zawstydzona/y:meble i ogolnie pokoj Okrusia...

Ooo widze,ze nawet pies sie zalapal na sesje hihi

Załączniki

• IMG_2405.jpg
    IMG_2405.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_2406.jpg
    IMG_2406.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 103
  • IMG_2407.jpg
    IMG_2407.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 100
  • IMG_2408.jpg
    IMG_2408.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_2409.jpg
    IMG_2409.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_2410.jpg
    IMG_2410.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_2411.jpg
    IMG_2411.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 94
agbar pokój poprostu rewelacyjny !!!
zazdroszcze że masz już wszystko umeblowane, nawet pościel w łóżeczku już jest ! :tak:
tylko pozazdrościć.

agbar- sliczny pokoj ;-) nasz dziecięcy pokoik jest jeszcze zamieszkiwany przez mojego brata,ale w tym miesiącu mają się wyprowadzić więc uff.. bede tworzyć kącik dla swojej małej królewny :)

Hej kobitki. Byłam wczoraj patrzeć ten wózek i chyba się na niego zdecyduję. A dziś kupiłam w Biedronce lampkę nocną- tygryska. Moja koleżanka kupiła taką zieloną i naprawdę fajnie się świeci, takim leciutkim światłem. Ma zasilacz. Polecam :-) Jest wiele wzorów.

Dorciaa - super pomysł, rewelacja!! Na pewno maluszek będzie miał sporo frajdy!

Agbar - Będziesz miała jednym słowem małą panterkę :-D Super pokoik, piesio też zainteresowany oczekiwaniem na nowego lokatora widzę. Bardzo gustowne mebelki. Gdybym ja już miała udekorowany pokoik chyba bym z niego nie wychodziła wcale! :-D:-D:-D

Paula3 - W sumie wydaje mi się, że jesteś w większości. Ja niby mam "wolny" pokój ale dalej zagracony przez meble do usunięcia (mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze tyllleee czasu, że ho ho...) i niby wszystko już kupione, ale w większości jeszcze nawet do mnie nie dotarło. A to co już mam, nadal popakowane w kartony czy siatki więc długa droga jeszcze...

reklama
Dorciaa - super pomysł, rewelacja!! Na pewno maluszek będzie miał sporo frajdy!

Agbar - Będziesz miała jednym słowem małą panterkę :-D Super pokoik, piesio też zainteresowany oczekiwaniem na nowego lokatora widzę. Bardzo gustowne mebelki. Gdybym ja już miała udekorowany pokoik chyba bym z niego nie wychodziła wcale! :-D:-D:-D

Paula3 - W sumie wydaje mi się, że jesteś w większości. Ja niby mam "wolny" pokój ale dalej zagracony przez meble do usunięcia (mój mąż twierdzi, że mamy jeszcze tyllleee czasu, że ho ho...) i niby wszystko już kupione, ale w większości jeszcze nawet do mnie nie dotarło. A to co już mam, nadal popakowane w kartony czy siatki więc długa droga jeszcze...

Dziekuje wszystkim za mile slowa:-)
Pumpkin musze ci powiedziec,ze ja tez nie mam ochoty z niego wychodzic....Jeszcze tylko malutki stoliczek i fotel zamowilam i jak przyjda to nie wyjde az do porodu:-D:-D
Czasem tak wieczorem stajemy z mezem w drziwach,patrzymy na siebie i uwierzyc nie mozemy,ze jednak nam sie udalo i ze to juz tak niedlugo...

Do góry