reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

agbar 77 bardzo cie przepraszam ze nie wywiazalam sie jeszcze z obietnicy. Wczoraj wrocilam pozno wieczorem i nie bylo juz warunkow zeby zrobic lepsze zdjecie a dzis caly dzien latamy z mezem i szukamy stroju na Halloween...Wybacz!
Jutro wkleje.
Raz jeszcze przepraszam!

reklama
agbar 77 bardzo cie przepraszam ze nie wywiazalam sie jeszcze z obietnicy. Wczoraj wrocilam pozno wieczorem i nie bylo juz warunkow zeby zrobic lepsze zdjecie a dzis caly dzien latamy z mezem i szukamy stroju na Halloween...Wybacz!
Jutro wkleje.
Raz jeszcze przepraszam!

Bede wspanialomyslna i wybaczam;-):-)Poczekam cierpliwie ...na pewno warto:-)

Ivi u nas jest wózek i gondolka jako jedno i fotelik do samochodu osobno! Wiem, że fotelik na pewno pasuje, bo próbowaliśmy, ale czy jest roana to nie mam pojęcia.... :dry: Kosztuje ciut ponad 300 zł, ale jest świetny i na pewno wygodny :tak:
Nam też Pan powiedział, że wózki roana, to tzw. mercedesy ;-)

Gosia_k23 i Paula3 super macie te kołyski!!!
Ja też bym chciała, ale nie mam gdzie trzymać :-(

Ja kupiłam mikrofalowy.

Mimo, że obiecałam sobie nie kupować więcej ciuszków znowu dałam się skusić. Poszłam do sklepu niby tylko po kocyk.... Ehmm...
Za to zmieniłam taktykę. Jak widzę coś, co mi się strasznie podoba to kupuję duży rozmiar np 6-9m, bo takich rozmiarów nie mam wcale a np do 6m to aż nadto, ponieważ oprócz tego co kupiłam, to dostałam całą wyprawkę po siostrzenicy..
Dołączam foty.

Kubiaczka - ja mam mikrofalowy.. ale to nie była świadoma decyzja tylko prezent od znajomych ;)

Pumpkin - cudne rzeczy!! :-)

my wczoraj upolowaliśmy na allego zestawik dla chłopca od 3-6 miesiąca :tak:ale mam ograniczoną możliwość kupowania rzeczy bo mi mój mąż ciągle marudzi że mam przystopować:-D:-D

Pumpkin - śliczne, dziewczęce, słodkie ;-)
ivi - mąż dobrze prawi...:-D ale ciężko się opanować.. wiem po sobie też :shocked2:;-)

reklama
Pumpkin Sliczne ubranka, znam ten bol, ja tez mam sterte ciuszkow a jednak nie moge sie oprzec czasem, dzis np musialam kupic body z rekawkiem i skarpeteczki bo bym chora byla;-)

Do góry