reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

A dlaczego kocyka?:eek: Ja mialam zamiar poscieli od poczatku uzywac:sorry: ale moze o czyms nie wiem
Bo te pościele są duże. Noworodki lubią być ściśnięte na początek, dlatego na pierwsze tyg rożek bardzo się sprawdza, a na górę kocyk malutki:tak: Ja zacząłam uzywać pościeli jak małego przeniosłam do łóżeczka, miał wtedy ok 2m-cy

reklama
u mnie mała nie spała w rożku tylko miała od razu kołderkę ewentualnie kładłam w poszewkę kocyk jak się zaczęło robić ciepło :tak:

Gosieekk a czemu za rok ? prawie rocznemu dziecku pościeli do łóżeczka nie dasz czy jak ?

U tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro uradowana znalazłam komplecik do kołyski, resztę sobie pokompletuje - wybrałam fioletowe paseczki.
Rożek obowiązkowo plus inne kolderki - nie wiem co sie przyda ostatecznie ;-) Ciuszkow nie musze wiele kupowac to sobie poszaleje z poscielą.
labamba - nie umieraj ze smiechu ale nie wiem co to "mojzesz" ;-)

Dziewczyny czy przydaje sie rogal do karmienia? 16 lat temu takich rzeczy nie było :szok: wygląda sensownie ale nie wiem.... :eek:

Ale natraciłam .... :eek::szok::-D
Taki pokoik kompletuje - pomyslalam ze jak otrzymam to z materialu wybiore dwa kolorki na sciany dlatego musze miec juz teraz :-D Kupilam posciel, lamberkin, przyborniki dwa, rozek. Lampę sobie darowałam :-D ale nadal mysle nad tym rogalem :szok::-D

bald_paskif.jpg

Kaja śliczne :tak:

nagrzałam się teraz na tego misia na księżycu w kolorze krem co dałaś link do tego sprzedawcy :sorry:zobaczę czy do serca mają ochraniacz i pomyślę wtedy ;-)

co do rogala to ja nie kupuję rożek będę mieć i chce karmić na leżąco jak córę podkładałam jej podusie pod plecki :tak: już nie mam gdzie wszystko trzymać :no: a jeszcze tyle zakupów przedemną :sorry:

Gosia - dzięki :-) Tam praktycznie wszystko śliczne jest i skompletujesz co chcesz bo wybor jest i prawie każda rzecz szyta jest w każdym kolorku. Sprzedawca odpowiada mimo niedzieli - więc zaszalałam. ;-)
Chyba masz rację z rogalem... ale moze mnie ktoras przekona, że to potrzebne, zawsze mozna dokupić ;-)

U tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro uradowana znalazłam komplecik do kołyski, resztę sobie pokompletuje - wybrałam fioletowe paseczki.
Rożek obowiązkowo plus inne kolderki - nie wiem co sie przyda ostatecznie ;-) Ciuszkow nie musze wiele kupowac to sobie poszaleje z poscielą.
labamba - nie umieraj ze smiechu ale nie wiem co to "mojzesz" ;-)

Dziewczyny czy przydaje sie rogal do karmienia? 16 lat temu takich rzeczy nie było :szok: wygląda sensownie ale nie wiem.... :eek:

MosesBaskets.com - Dressed Baskets, Undressed Baskets, Rocking Stands to taki koszyk do spania;-)
Bardzo fajny ten komplet:tak:
Ja rożek mam i sobie chwalę:tak: Znaczy rogal (zaspana jestem)

reklama
Gosia - dzięki :-) Tam praktycznie wszystko śliczne jest i skompletujesz co chcesz bo wybor jest i prawie każda rzecz szyta jest w każdym kolorku. Sprzedawca odpowiada mimo niedzieli - więc zaszalałam. ;-)
Chyba masz rację z rogalem... ale moze mnie ktoras przekona, że to potrzebne, zawsze mozna dokupić ;-)

no tylko chciałam z Poznania bo mam do tego sklepu niedaleko wiec komplet 60zł z ochraniaczem by mnie wyszedł( te serduszka)o ile serduszka sa w tej cenie i w ogóle są z ochraniaczem .....a te misie to z przesyłką to prawie 100zł wiec za 40zł mogę sobie albo coś kupić jeszcze albo dołożę 20zł i mam drugą pościel heh

jeszcze podobają mi się misie kolor molerowy :sorry:a mojemu paseczki marchewkowe :sorry: choinka za dużo tego bedę teraz rozmyślać :zawstydzona/y: może w sklepie będą mieć to na żywo sobie coś wybiorę :tak:Pościel 3-el 90x120 sklep Poznań (774480718) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry