reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczęśliwe dzieciństwo maluszków - zabawki, piosenki, metody wychowawcze itp.

Ja kupiłam małej taką kołderkę i ochraniacz do łóżeczka jakiś czas temu...
A dziś właśnie przyszła taka sukienusia

Załączniki

• IMG_0098.jpg
    IMG_0098.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_0097.jpg
    IMG_0097.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0105.jpg
    IMG_0105.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
A powiedżcie dziewczynki czy pościel do wózka jest potrzebna czy to zbędny wydatek? Co wkładałyście do wózeczka jak brałyście maluszka na spacerek?

Ja tez mam spiworek do wózka po córce i kocyk...
A w cieplejsze dni wykorzystałam mój stary becik ze chrztu;-):-p

A powiedzcie mi co ja mam zrobic... bo juz prawie kupiłam 2 łozeczko 2 malenstwu;-)
Czy kupic 2 małe łozeczko?! Czy Paulinie juz normalne łozko?:eek:
Bije sie z myslami..., ale...
1. Wydaje mi sie, że to łozeczko posłuzy jej jeszcze conajmniej 2 lata jak nie wiecej...
2. Zabiore jej łozeczko dla 2 brzdaca i bedzie myslec, ze brat/siostra wazniejsza...
3. Mała jeszcze nie mysli o "normalnym" spaniu, tylko wierci sie i skacze po całym łozku, itd...
4. Patanie czy mała bedzie chciała spac na normalnym łozku, bo najwczesniej pojdziemy na swoje za 2 miesiace, i jak dobrze pojdzie miałaby tylko miesiac na przyzwyczajenie, nie za mało?!:confused2:

Nie lepiej mała zostawic w jej łozeczku i kupic jakies zwykłe 2 łozeczko?! (turystycznego na pewno nie kupie:-p) a pozniej obojgu kupic takie same łozeczka lub pietrowe?!

Co radzicie?!;-)

Ja tez mam spiworek do wózka po córce i kocyk...
A w cieplejsze dni wykorzystałam mój stary becik ze chrztu;-):-p

A powiedzcie mi co ja mam zrobic... bo juz prawie kupiłam 2 łozeczko 2 malenstwu;-)
Czy kupic 2 małe łozeczko?! Czy Paulinie juz normalne łozko?:eek:
Bije sie z myslami..., ale...
1. Wydaje mi sie, że to łozeczko posłuzy jej jeszcze conajmniej 2 lata jak nie wiecej...
2. Zabiore jej łozeczko dla 2 brzdaca i bedzie myslec, ze brat/siostra wazniejsza...
3. Mała jeszcze nie mysli o "normalnym" spaniu, tylko wierci sie i skacze po całym łozku, itd...
4. Patanie czy mała bedzie chciała spac na normalnym łozku, bo najwczesniej pojdziemy na swoje za 2 miesiace, i jak dobrze pojdzie miałaby tylko miesiac na przyzwyczajenie, nie za mało?!:confused2:

Nie lepiej mała zostawic w jej łozeczku i kupic jakies zwykłe 2 łozeczko?! (turystycznego na pewno nie kupie:-p) a pozniej obojgu kupic takie same łozeczka lub pietrowe?!

Co radzicie?!;-)
Może kup młodej takie co się w łóżko zmienia a maleństwu daj to po córce ???
twoja córa za rok spokojnie może już przejść na zwykłe łózko :tak:jak teraz jej dasz nowe to potem tego nie odczuje że jej łózeczko przejęło maleństwo

z tego co wiem Klupś ma takie KLUPŚ ŁÓŻECZKO TAPCZANIK SZUFL BARTEK II SOSNA (756369092) - Aukcje internetowe Allegro bez szuflady pewnie taniej będzie kosztować :tak:

jakbyś kupiła teraz zwykłe to córa coś długo jak do 3 lat by spała w małym ja sobie mojej w takim nie wyobrażam teraz a śpi w zwykłym od 2 roku życia ;-):tak:

Ostatnia edycja:
Podoba mi sie ten pomysł:tak: dodac 100zł, ale juz łozeczko mała by miała na długo:tak:
Dziekuje wam!!! No to szukam:-)

Takie by wystarczyło?
2w1 ŁÓŻECZKO - TAPCZANIK 140/70 (752314719) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie super to łózeczko i dobre rozwiązanie dla was teraz młodą przeniesiesz do tego a o tamtym zdąży zapomnieć i nie będzie że maluszek jej odebrał jej własność ;-)a na 2 latka młodej czy tam jak Ci będzie pasować sobie zrobisz z niego zwykłe łózeczko :tak:;-)

jak dla mnie super to łózeczko i dobre rozwiązanie dla was teraz młodą przeniesiesz do tego a o tamtym zdąży zapomnieć i nie będzie że maluszek jej odebrał jej własność ;-)a na 2 latka młodej czy tam jak Ci będzie pasować sobie zrobisz z niego zwykłe łózeczko :tak:;-)

No dokładnie;-) i tez nawet dobrze wyjdzie, bo to łozeczko rozłozymy jej dopiero w nowym mieszkaniu, jak od tesciów sie wyprowadzimy, a remont jeszcze 2 miesiace potrwa:zawstydzona/y:ale przez 1 miesiac powinna sie przyzwyczaic:tak:i tak bedzie sie przyzwyczajac do nowego pokoju i mieszkania:tak: tak naprawde bedzie to takie samo łozeczko jak miała tylko wieksze;-)
jeszcze raz dziekuje za super pomysł:tak:

reklama
Śliczności te wasze rzeczy:-)
ASIOWO śmiało ucz ją już do łóżka;-)mój od 9 miesiąca śpi w łóżku jedynie na dniu spał w łóżeczku ale potem to już i na dniu i w nocy w łóżku:tak:bardzo fajne rozwiazanie z tym łózeczkiem ale u mnie by to nie przeszło synek miał mało miejsca w łóżeczku(i pewnie dlatego wolał łóżko)wiadomo dlaczego lubi w różnej pozycji spać i obkręcać się na ta strone i na ta co by spadł nie raz z tego łóżka co dajecie tu linki do tych łóżek co ja wole takie co mają oparcia z boku takie łóżka rozkładane z bokami:tak:a dla dzieci miałam tu różne powyszukiwane co sa w miare nisko i z oparciami i takie fajowe kolorowe i cena super a spać może dość długo bo to jest takie też do wiekszych dzieci;-)to sa linki:
Rozkł. kanapa MALUCH NEXT - SUPER TKANINY, wybór (755985309) - Aukcje internetowe Allegro

Łóżko KANAPA rozkładana 160 cm ___SOFA kanapy (755669521) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry