reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

reklama
tak tak :crazy:
ja już sie nauczyłam na własnych błędach. pierwszą szczepionke jaką dawaliśmy małej to hexa i kupowaliśmy ją w aptece za 237 zl, natomiast jak poszliśmy do punktu szczepień to za tą samą zapłacilibyśmy jedynie 150 i to jest dopiero przebitka:szok::wściekła/y::szok:

Trzeba pytac w paru miejscach.U nas w przychodni ten prevenar kosztuje rowniez 280 zl.

hmm no to ja chyba jednak w drugą strone:rofl2: 50 km od poznania w Wągrowcu:tak:, szkoda bo już myślałam ze mówisz o moim miasteczku kiedy wspomniałaś o dziurze:rofl2::-p:rofl2:

Kurcze to trzeba bylo tak od razu a nie tu z jakas prevena wyskakujecie;-):-D

A tak powaznie. To wszystkie szczepicie przeciw pneumokokom??? Bo mnie tak troszke nie stac na ta szczepionke:-:)-(tym bardziej ze u nac tez kosztuje 320 zl i musza byc 4 dawki....troszke duzo by to wyszlo:-:)-:)-(

reklama
Do góry