reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szczepienia

reklama
Co rusz ktoras pisze, ze dostala wezwanie na szczepienie. U Was lekarz podczas jednego szczepienia nie ustala terminu nastepnego i nie wpisuje go w ksiazeczke:confused:

Ja mam za kazdym razem wpisana date nastepnego szczepienia.Jesli sie nie stawisz w tym dniu to przychodnia dzwoni i przypomina.Do mnie dzwonili 2 tygodnie po terminie umowionego szczepienia na ktore sie nie stawiłysmy bo Julcia była chora.

dziewczyny po jakim czasie mozna szczepic dziecko jak bralo antybiotyk ,bo ja nie pamietam ,a maly bral w swieta antybiotyk a we wtorek ma szczepienie i niewiem czy nie pojade na darmo

Z tym samym pytaniem dzwoniłam wczoraj do przychodni :tak: bo dziś wybierałam się z Amelką na szczepienie a 24.04 skończyła Bactrim na drogi moczowe i pani mi powiedziała że nalezy odczekać około 2 tyg...
a tak wogóle to się nie wybrałam w końcu, bo mąż pojechał na cały dzień na spotkanie służbowe a ja sama sie nie rzucam na głęboką wodę :baffled:;-):-D

reklama
Do góry