reklama
e-stera
Fan(ka)
Ja też szczepiłam 6w 1 i jestem zadowlona-maly znióśł super i na pneumokoki też sczepiłam i też oki
Dominika81
Fanka BB :)
wybrałam hexę 6w1, ale to tak naprawdę poza tym, że jest to 1 wkłucie a nie 3 nicym się nie różni (no oczywiście ceną!!!!!! grrrrrr) - nie chciałam męczyć synka, jakoś było mi go szkoda...
wybrałam hexę 6w1, ale to tak naprawdę poza tym, że jest to 1 wkłucie a nie 3 nicym się nie różni (no oczywiście ceną!!!!!! grrrrrr) - nie chciałam męczyć synka, jakoś było mi go szkoda...
Składem się różnią
MagdaMamaKubusia
Zaciekawiona BB
dziewczyny w poniedziałek mam pierwsze szczepienie z kuba, wziełam pierwsze normalnie 3 razy . Nie wiem czy dobrze zrobiłam ze nie wziełam skojazonejjak robicie? prosze pomóżcie
wiesz ja moje szkraby szczepiłam w standardowy sposób z kalendarza szczepień i nie mam sobie nic do zarzucenia!!
myślę,ze dobrze robisz!!
kup sobie a właściwie maluszkowi w aptece "krem emla" to jest znieczulający krem którym smarujesz miejsce na pół godziny przed wkłuciem!
pozdrawiam i duzo zdrówka życzę!!
myślę,ze dobrze robisz!!
kup sobie a właściwie maluszkowi w aptece "krem emla" to jest znieczulający krem którym smarujesz miejsce na pół godziny przed wkłuciem!
pozdrawiam i duzo zdrówka życzę!!
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
też brałam stadrardowe szczepienia. Pieniążki które miałabyś przeznaczyć na to szczepienie odłóż na inne zalecane, tak ja zrobiłam. Polecam też czopki paracetamol pomagają złagodzić gorączke, bóli pomagają dzidzi usnąć.
reklama
mag80
Fanka BB :)
No ja czytałam,że nie jest to prawdą.Podobno teoria że szczepienia skojarzone wywołują autyzm wzieła się stąd,że objawy tej choroby pojawiają się około 2 roku życia czyli mniej więcej w tym czasie kiedy dzieciom podaje sie szczepionkę przeciw odrze,śwince i różyczce.
Ostatnia edycja:
Podziel się: