reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia -pytania,obawy i niepokoje/reakcja dzieci na szczepienia

u mnie też nic się nie działo..może po pierwszym Zbylo był trochę niespokojny ale drastycznych zmian w zachowaniu nie zauważyłam.

reklama
Mój synek po szczepieniach w nocy też jest niespokojny,ale też wtedy gdy ma za dużo wrażeń w ciągu dnia.

Jutro mam iść z Nadinką na szczepienie przeciwko pneumokokom, ale jest taki problem ja biorę antybiotyki. Cczy to czasem nie przeszkadza?? Pytałam wprawdzie pielęgniarki ale ona mi powiedziała, że raczej nie. No ale co to ma być te raczej:angry:

U mnie po pierwszym były nocne pobudki, marudzenie w dzień i płacz około tygodnia. Potem się okazało że przyplątało się też zakażenie układu moczowego E.coli :-(
Następne szczepienia - nic, jakby nie zauważył.

Llekarza na pewno zapytam, bo ta szczepionka kosztowała mnie prawie 300 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jakby się nie przyjęła to .... nie byłabym zachwycona :no::no::no:

Nas jutro czeka szczepienie na pneumokoki i jestem bardzo ciekawa co się będzie działo. Mam nadzieje, że będzie dobrze, bo to chyba zależy bardziej od szczepionki niż od dziecka

reklama
Po szczepionce na pneumokoki nie jest u nas wesoło, Nadinka marudzi, w nocy budzi się co godzinę, ma podwyższoną temperaturę. Podobno może tak być przez 3 dni:szok::-(

Do góry