sewa
mamuśka ;-)
Co do 2 pyt. Jle ten lekarz ma zamiar obserwować Powinien dać skierowanie do neurologa. Im prędzej dziecko tam trafi tym lepiej. Mój syn miał zbyt duże napięcie mięśniowe. Wyginał sie w literę C. Dla mojej pediatry to też nie było nic nienormalnego A gdy zmieniłam pediatrę od razu dostaliśmy skierowanie do neurologa. Skierowano nas na badanie przezciemiączkowe. Całe szczęście nie wykazało nieprawidłowości. I dostaliśmy skierowanie na rehabilitację. Podobno to był ostatni dzwonek, a Jędrek miał 4 m-ce. Po 2 miesiącach ćwiczeń po napięciu nie było śladu. Gdybyśmy trafili do lekarza specjalisty później, to pewnie trwałoby to dłużej. Radzę Ci zmień lekarza. Teraz mój syn jest zdrowy i nie chcę nawet myśleć co by było gdybym zaufała tej pierwszej lekarce.
Co do wit. D3
Jeżeli podajesz Vigantol to jest mocniejsze i daje się mniej. Jędrek brał Vigantol 1 kropelkę i Cebion ale ile to już nie pamiętam.
Co do wit. D3
Jeżeli podajesz Vigantol to jest mocniejsze i daje się mniej. Jędrek brał Vigantol 1 kropelkę i Cebion ale ile to już nie pamiętam.