G
gość _199
Gość
To widzę że mamy podobne historie. Miałam bardzo podobnie,jeszcze wyrzuty, że jestem po CC.Ja nie miałam mleka po cc, jedna zmiana nie chciała mi mm dać, bo dziecko nie jest głodne, a druga zjebała w brzydkich słowach, że dzieciaka zaglodze. Poszłam pod prysznic, a jak wyszlam to już dwie piguły stały i czekały na mnie z tekstem "pani widzi jakie ma pani grube nogi? Pani uważa że to jest normalne?" BMI na granicy normy z nadwagą, a nogi miałam zawsze chude. Po prostu po znieczuleniu mi opuchlizna schodziła. Krew mi poleciała po nodze, to dokładnie zmył mi ją mąż w domu, bo nie chciały mi pomóc. "Jak się sama potrafi moczyć, to ja nie mam co tu robić." Odmawiały mi środków przeciwbólowych. "Ale tam boli. Chyba sn nie rodziła, to jest ból dopiero" Rodziłam ale jak dziecko się prawie udusilo, to wtedy mnie biegiem na cięcie brali.
Sama jestem zdziwiona, że po ponad roku pamiętam słowo w słowo, a nawet twarze tych osób.
Niech nikt nie ośmiela się stawać po stronie tych sadystek dopóki sam nie padnie ich ofiarą.
Lekarze natomiast super,