reklama
traschka
Mama Marysi
u nas 9 doba po szczepieniu. Od trzech dni Marysi pojawiała się delikatna wysypka. Dziś wieczorem nagle gorączka 38,5 Bidulka, pewnie dlatego była dziś taka spokojna i spiąca. Ale humor ma bardzo dobry. Oby szybko przeszło!
kasiawilde
Fanka BB :)
trasiu biedna Marysia :-( oby szybko jej przeszło, u nas gorączka trwała prawie 3 dni, do tego brak apetytu i pare pawików ;-) a potem jak ręką odjął...
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
traschka to oby Marysię szybko przeszło &&&&
u nas na szczescie juz po wszystkich szczepieniach i Bogu dzieki nie było ekscesów po zadnych, oprócz lekkiego marudzenia no i chyba lekko podwyzszona temperatura
u nas na szczescie juz po wszystkich szczepieniach i Bogu dzieki nie było ekscesów po zadnych, oprócz lekkiego marudzenia no i chyba lekko podwyzszona temperatura
kasiawilde
trasiu jak Marysia?
traschka
Mama Marysi
Kasiu dziękujemy za pamięć:*
dziś juc chyba lepiej. W nocy chyba nie gorączkowała, jesli już to tylko lekko bo nie była rozgrzana. Rano temp w normie, teraz przed spaniem było 37,0 więc też OK. mam nadzieję, że nie będzie już tendencji wzrostowej.
troszkę szkoda, że to cholerstwo przyplatało się akurat teraz, bo cały weekend przesiedzielismy w domu a tuż obok nas, na rynku były "święta na starówce'. Wybieralismy się na to od dawna, masa kramów z pierdółkami, koncerty i karuzele dla najmniejszych maluchów. Ale ja posłuchałam sobie koncertów przez okno, ładnie grali
dziś juc chyba lepiej. W nocy chyba nie gorączkowała, jesli już to tylko lekko bo nie była rozgrzana. Rano temp w normie, teraz przed spaniem było 37,0 więc też OK. mam nadzieję, że nie będzie już tendencji wzrostowej.
troszkę szkoda, że to cholerstwo przyplatało się akurat teraz, bo cały weekend przesiedzielismy w domu a tuż obok nas, na rynku były "święta na starówce'. Wybieralismy się na to od dawna, masa kramów z pierdółkami, koncerty i karuzele dla najmniejszych maluchów. Ale ja posłuchałam sobie koncertów przez okno, ładnie grali
kasiawilde
heh trasiu z jednej strony szkoda, że teraz, a z drugiej lepiej tak niż w święta! ale macie fajne atrakcje! zazdroszczę nawet koncertu przez okno
traschka
Mama Marysi
no fakt, lepiej teraz niz wswięta! O tyle dobrze, że poza gorączką nic jej nie dolegało, miała świetny humor. tylko spała znacznie więcej niż zwykle, a ja jako wyrodna matka nawet troszke się z tego ucieszyłam potraktowałam to jako mały gratis poszczepienny;-)
kasiawilde
trasia no normalnie straszna jesteś! myślę, że powinnaś ją budzić na zabawę sen - regeneracja - bardziej wypoczęta i zadowolona mama tak czy inaczej - koniec dobrego
reklama
traschka
Mama Marysi
trasia no normalnie straszna jesteś! myślę, że powinnaś ją budzić na zabawę
Podziel się: