reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szczepienia i badania kontrolne

mamoM po tej szepionce odczyn może pojawić się nawet po dwóch tygodniach. I czasem są to nawet krostki odropodobne, oby was to ominęło!

Ironia ja też już w ogóle ni wnoszę Marysi na nasze 3 piętro. Zwykle idę z zakupami więc Marysię trzymam za jedną rączkę a drugą trzyma się barierki. Trwa to strasznie długo, ale ona to uwielbia i jak próbuję ją czasem wnieść choć troszkę to od razu się wyrywa.

reklama
martadelka tak zgadza sie :-)
mi jeszcze przy zapisie pielęgniarka powiedziała ze od ostatniej (3 dawki) musi minąć rok lub nawet dłużej i dopiero 4 dawke sie daje

reklama
kasiawilde dzieki ze pytasz :-)
do południa miał 37,0-37,2 ale cały czas bardzo pogodny, pieknie sie bawił, bylismy na krótkim spacerku po południu, po powrocie jak mu mierzyłam miał 36,7 a potem pod wieczór 36,2-36,3
wiec moze nie bedzie źle

Do góry