reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

szczepienia i badania kontrolne

mamoM po tej szepionce odczyn może pojawić się nawet po dwóch tygodniach. I czasem są to nawet krostki odropodobne, oby was to ominęło!

Ironia ja też już w ogóle ni wnoszę Marysi na nasze 3 piętro. Zwykle idę z zakupami więc Marysię trzymam za jedną rączkę a drugą trzyma się barierki. Trwa to strasznie długo, ale ona to uwielbia i jak próbuję ją czasem wnieść choć troszkę to od razu się wyrywa.

reklama
martadelka tak zgadza sie :-)
mi jeszcze przy zapisie pielęgniarka powiedziała ze od ostatniej (3 dawki) musi minąć rok lub nawet dłużej i dopiero 4 dawke sie daje

reklama
kasiawilde dzieki ze pytasz :-)
do południa miał 37,0-37,2 ale cały czas bardzo pogodny, pieknie sie bawił, bylismy na krótkim spacerku po południu, po powrocie jak mu mierzyłam miał 36,7 a potem pod wieczór 36,2-36,3
wiec moze nie bedzie źle

Do góry