reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Tego to nie wiedziałam, ale nie doinformowana, bo szczepię, więc nie szukałam innej opcji.
wydaje mi sie ze gdyby edukacja nt szczepien byla odpowiednia nie bylo by takich chorych sytuacji ze ktos goni ze strzykawką moje dziecko
wszystko przez ten caly eko stajling non streaming i w ogóle.. ludzie skupiaja sie na powrocie do natury do lepianek a potem sie dziwia ze umieraja na grype
z drugiej strony lekarze tez powinni byc bardziej swiadomi a oni szczepia nas jak bydło.. igla pyk i nastepny..zero zainteresowania czy sa jakies odczyny...
takie polskie błędne koło...
wszystko przez ten caly eko stajling non streaming i w ogóle.. ludzie skupiaja sie na powrocie do natury do lepianek a potem sie dziwia ze umieraja na grype
z drugiej strony lekarze tez powinni byc bardziej swiadomi a oni szczepia nas jak bydło.. igla pyk i nastepny..zero zainteresowania czy sa jakies odczyny...
takie polskie błędne koło...
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
ponownie zapytam:
czy któraś szczepiła lub ma zamiar szczepić przeciwko ospie wietrznej?
ponownie zapytam:
Nie zamierzałam. Ale teraz się zastanawiam. Lekarka z mojej pracy podsunęła mi ten pomysł. Bo wirusy podobno są coraz groźniejsze, coraz gorsze są powikłania... Ta lekarka nie będzie miała zysku z naszego szczepienia, po prostu poradziła. Ona ciągle jest na bieżąco ze wszystkim... I tylko dlatego zaczęłam się zastanawiać. Ale jeszcze poczekam. Teraz pneumokoki, a pod koniec wakacji odra+świnka+różyczka.
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
No właśnie ja tez sie zastanawiam, opinie różne - niektórzy wolą iść na "ospa party" dla mnie raczej idiotyczny pomysł , koszt około 200zł jak sie dowiadywałam po aptekach
my juz po odrze, swince i różyczce, w pazdzierniku 5w1, zobaczymy jak bede stała z kasą bo 5w1 tez kosztuje koło 200zł (chyba), może w późniejszym czasie go zaszczepie zeby wszystko nie na raz było
Ja na pneumokoki nie szczepiłam jak na razie...
my juz po odrze, swince i różyczce, w pazdzierniku 5w1, zobaczymy jak bede stała z kasą bo 5w1 tez kosztuje koło 200zł (chyba), może w późniejszym czasie go zaszczepie zeby wszystko nie na raz było
Ja na pneumokoki nie szczepiłam jak na razie...
reklama
Podziel się: