reklama
katamisz
Fanka BB :)
Madzioolka super ,że już po.My idziemy na 14,30 i już się boję bo Gracjana po ostatnim była okropnie marudna, nie chciała jeść i wszystko generalnie było na NIE.Ciekawe ile moja królewna waży bo Twoja to już wielgachna no i ma prawo wyglądać "starzej" ;-)
Witam mamy.
Madzioolka rzeczywiścieTwoja córa duża, mój trochę ponad 8 kilo wazyale na szczescie nie mam kłopotu z marudzeniem czy gorączką zawsze po szczepieniu wszystko jest ok (odpukać)
nastepne mamy 4 stycznia, troche nam się poprzesuwało bo mały miał przez kilka tygodni po porodzie podwyższoną bilirubinę
mrsmoon okłady to ja zawsze robię z Altacetu nawet dwa razy po szczepieniu
Madzioolka rzeczywiścieTwoja córa duża, mój trochę ponad 8 kilo wazyale na szczescie nie mam kłopotu z marudzeniem czy gorączką zawsze po szczepieniu wszystko jest ok (odpukać)
nastepne mamy 4 stycznia, troche nam się poprzesuwało bo mały miał przez kilka tygodni po porodzie podwyższoną bilirubinę
mrsmoon okłady to ja zawsze robię z Altacetu nawet dwa razy po szczepieniu
reklama
Aestima
Fanka BB :)
U nas też 3 miechy, właśnie, miałam Wam coś powiedzieć- jak dziecko miało przedłużającą się żółtaczkę to trzeba b. uważać z marchewką- nie za często i tylko gotowaną, jeśli mama karmi, to jej też się to tyczy. Bo bardzo obciąża wątrobę... Dopiero przedwczoraj się dowiedziałam, a wcinałam równo surową i sok z surowej...
Podziel się: