reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

emejj kurcze ,ze wczesniej nie zajrzałam:( ja zawsze chetna:D

czarodziejka87 ja na mazurskiej:D a byłam tam na spacerku bo kolezanka musiała cos w referacie załatwic,ale dla mnie to rzut beretem:) fajny plac zabaw tam jest.moj najblizszy plac jest w parku kasprowicza bo koło WdS zlikwidowali:((

Jutro najprawdopodobniej bede pilnowac 3dzieci(czyli z moimi bedzie 5) hehehe,zobaczymy czy nie oszaleje:D

royannko duzo zdrówka,bidulko najgorsze to jak nie mozna nic powiedziec miałam juz 3 razy zapalenie krtani i nic nie mogłam gadac moj m sie cieszył z tego bo mu nie gledziłam heheheh

reklama
dziękuje dziewczyny za komplementy :-) dobrze tak z rana coś milego o sobie się dowiedzieć :tak:
matylda a ja się zastanawiałam kto to mnie zaprosił , heheh bo na forum nie zaglądałam pare dni :-D
jakie plany na majówkę ? ja myślałam żeby się do Gryfina wybrać bo tam jak co roku jest lepsza impreza , może będą jak fajne atrakcje dla dzieci

aniulla ja majówkuję się u mamy na podwórku:-)
młody ujeżdża kosiarke do trawy a Małgoś "pasie" królika. po przyjeździe do domu dzieci są tak padnięte że ledwo im sił na kąpiel starcza.
do gryfina nie jeżdżę bo nie lubię tego miasteczka

a co tu taka cisza??
ja wczoraj byłam w Gryfinie zobaczyć co się tam dzieje :-) weszłam z małym na karuzele , z której już po chwili chciał schodzić hehe a myślałam, że mu radochę zrobię :szok: ale ogólnie było nieźle , za to dziś pogoda do d... cały czas mi się spać chce :baffled:

Pogoda do kitu:( a ja robie tubki moje:p a jak zawsze dzieciaki nie daja mi spokoju:/ eogóle to w czerwcu bede pilnowac kuzynki dziecko za kasiorke:) narazie przez miesiąc(bo ona mieszka w norwegii,ale jej córka tu bedzie u babci) ma 4latka jak dobrze pamietam:D ale zawsze już cos zarobię:) jeszcze znowu wydatki:( odkurzacz mi sie spalił:9 pożyczałam od mojego ojca ale sie z nim pokłóciłam i anwet się ciesze bo nie bede musiała go widywac:) ale nie mam odkurzacza:(( musze zamiatac ale przy moim dywanie to idzie kota dostac:/

aniulla na poczatku dzieci różnie reaguja.moj Damian ostatnio na karuzeli uwielbiał jezdzic a teraz po chwili ucieka:/

Ale tu pusto odd kilku dni...
Ja nadal chora, a to juz ponad tydzien. Glos wrocil to teraz kaszel mnie dobija:(

witam
pochmurno i deszczowo
czesc royanko - zdrówka dla Was - a jak chlopcy - zdrowi?

własnie--- co tak pusto?
pozdrowienia

hej:)

zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka życze:)

a mnie cos migdałki bolą:( co rusz jakies chorubska:(

dziewczyny nie ma może któraś z was pozyczyć lub sprzedac klatki dla królika??tylko,ze kaske bede miała pod koniec miesiąca. bardzo pilnie potrzebuje.

a tak to u nas ok.w poniedziałek jade z damianem do lekarza(tej poradni specjalistycznej).zobaczymy co powiedza.

hej:-) dużo zdrówka dla wszystkich chorych
hana mój mąż twierdzi, że coś kręcisz z tą córką, bo to nie możliwe żebyś miała tak dużą córę :-D

reklama
hej dziewczyny ;)

dawno mnie nie było :)

co tam u Was słychać?? jak pogoda w Szczecinie???

u Nas oki :) mała grzeczna, czasem lubi sobie pokrzyczeć i zażyć trochę adrenalinki, ale to chyba jak każdy hyhy ...
gaworzy już ze mną, uśmiecha się :) ehh istne cudo! :)
załączam zdjątka mojej królewny :)

Załączniki

• DSC_0455male.jpg
    DSC_0455male.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC_0456male.jpg
    DSC_0456male.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0443333male22.jpg
    DSC_0443333male22.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00233.jpg