matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
sawka ja też z okolic szczecina, a ty konkretnie skąd?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, ze tak. Napisz cos wiecej o sobie i zagladaj do nas czesto:-)witajcie:-)
ja co prawda nie jestem ze Szczecina ale z okolic i chciałabym sie przyłaczyć...
przyjmniecie mnie???
My odkad Macio poszedl do przedszkola tez jedziemy na minusie, a jeszcze kredyt mieszkaniowy mamyroyanna troche u nas lepiej,ale tylko z jednej strony-bo Kuba juz jest prawie czysty ale z kasa pusto:/ czekam na swiatelko hehehehe
no a Ty jak sie czujesz?? juz zaraz urodzisz dzidziusia juz nie moge sie doczekac mam nadzieje,ze foteczka sie pochwalisz)))
Ja podobnie jak Ty gdzie indziej sie udzielam a kiedy indziej rodzilam. Bo mialam byc wrzesnioweczka 2006, ale termin mialam na 2.09, a synek przyszedl na swiat 29.08, ale pomimo to udzielam sie we wrzesniowkach.no więc mam na imie Sylwia, mieszkam jakieś 30 km od szczecina dokładniej w Gryfinie, w tamtym roku w listopadzie urodziłam córeczke, jak juz pewnie zauwazyłyscie ma na imie Lenka, na bb jestem od czerwca tamtego roku ale przewaznie udzielam sie na forum grudniowych mamusiek 2008, zapytacie pewnie dlaczego grudniowych a wiec dlatego ze miałam termin na 7 grudnia jednak na kontrolnym ktg okazało sie ze Niuni zanika tetno i mimo tego ze bardzo chciałam rodzić naturalnie Nusia przyszła na świat poprzez cc, najważniejsze ze zdrowa, co moge jeszcze dodać... jestem mezatka od 4 lat, obecnie mąz pracuje za granica, ja po macierzynskim wrociłam do pracy czego bardzo załuję:-( to na wstepie chyba tyle