reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

A ja dzis na 17ta mam wizyt u stomatologa, z tym dziaslem...
Gula znowu duza, wiec lepiej niech ona obejrzy tym bardziej, ze porod coraz blizej a nie wskazane zapalenie organizmu w tym czasie...Dzis rozpakowala sie pierwsza mama Listopadowa 2009. Szkoda mi tylko kasy, ale coz, zdrowie najwazniejsze...

reklama
Bylam u stomatologa. Powiedziala, ze w moim stanie niewiele moze zrobic w sprawie ropnia na dziasle, tz zdjecia zeba nie zrobi, mostku porcelanowego nie zdejmie...Przeciela ropien, oczyscila, zalozyla saczek ktory ma sam na dniach wjysc i tyle. Nawet antybiotyku nie dala. Poprawila mi "robiona"jednynke i zawolala 80zl. Oznajmila, ze najlepiej abym teraz jak najwiecej zebow porobila bo jak urodze to nie bedzie czasu i chciala mnie na czwartek zapisac, ale ja jej powoedzialam, ze najwczesniej najwyzej w przyszlym tyg-bo nie mam kasy. Wiem, ze mam do "robienia" troche ubytkow, ale nie mam na to kasy, ona od zeba bierze srednio 100zl, skad na to brac...I mam dola przez to. A przez to, ze mi przeciela ropnia to teraz dopiero czuje jak mnie to dziaslo boli...nie mam humoru, gadac mi sie nie chce itd...biedny bedzie moj M:sorry2: dzis bo bedzie mial skwaszona zonke:sorry2:

royannko no nie dziwie Ci sie. wiesz mi tez lekarze mowili ze lepiej chodzic podczs ciazy bo wtedy dentysta jest delikatniejszy heheh ja wlasnie jak urodzilam Damiana zab mnie tak pbolal,ze w szpitalu dawali mi morfine nie tylko na brzuch bo ja po cc.a jak wrocilam do domu to jak sie rejestrowałam to pozniej nie szlam bo albo kto nie mial zostac z damianem albo poprostu szkoda byloby mi pokarmu(bbo mialam wyrwac i wtedy dobe bym nie karmila-a cycki to chyba wybuchlyby mi nawet jakbym odciagala) a pozniej juz nie bolal a jak zaczal to nie mialam ubezp a jak mialam i mialam isc to akurat jej sprzetu zabraklo albo o tej samej godz wypadl sad(bo ja panstwowo do stomat chodzilam) a teraz drazni mnie a nie mam kasy i ubezp:(((

hej

jestem zrozpaczona:( Kuba znowu wysypany,boje sie pojsc do lekarza bo wysla nas do szpitala i znowu go beda faszerowac sterydami:((
na dodatek oszukali mnie :( pamietacie jak pisalam ,ze pilnuje malucha.miałam we wrzesniu pilnowac za 6zl po 2godz pilnowalam po 4.teraz mialam pilnowac po 8godz dziennie za 800zl ucieli jej godziny i mam pilnowac 3dni w tyg po 5-6 godz i gadała ,ze da mi wiecej na godzine a teraz gada,ze nie da mi bo ja nie stac:( wiec mam miesiecznie 360zl a to jest dla mnie bardzo malo jak teraz mamy wydatki.nie wiem co robic:( kasa mi jest bardzo potrzebna:((

tej nocy nic nie spałam:( do Kuby co chwile wstawałam tak sie bidulek drapał,a jak juz usnał to jak akurat julek wychodził no i oczywiscie damian wstał i koniec spania.:(((((((( na forum AZS pisza,ze najlepszy sposob to przeprowadzka:((( ale kuzwa gdzie:(( przesrane te zycie juz psychicznie padam:((( a mojej mamci juz nie ma i poprostu nie mam ... az sorki ze wam truje dupe:((

ewa współczuję i tulam bardzo mocno
a z tą babą to przegięcie nie powinna tak robić, proponuję spisać umowę na papierze w razie takich nieprzewidzianych sytuacji zawsze można się odwołać do urzędów.
nikomu nie trujesz, po to tu jesteśmy żeby razem, wspólnie dzielić radości i smutki

matylda dzieki:) kurzce teraz wzielam sie za przemeblowanie.bo dzis nie pilnuje ale ona mi policzy te godziny jakbym puilnowala -laski nie robi ,bo i tak placi grosze.julek wczoraj pzrywiozl dla damian lozko juz takie normalne9fotel rozkladany
)kuba jeszcze spi i kurcze zawadza mi heheh.pozniej zajrze.

witajcie:-)
ja co prawda nie jestem ze Szczecina ale z okolic i chciałabym sie przyłaczyć...
przyjmniecie mnie???

reklama
Do góry