reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

widze że piszecie o ortopedach - ja na pierwszym usg oszczedzam - idę państwowo, tym razem już z moim drugim brzdącem - do dr Marca. mam skierowanie od pediatry do ortopedy, a on sam wystawia a automatu skierowqanie na usg.

dzisiaj w ten piękny dzień byłąm na pierwszym spacerze z Bartkiem. było super ;)

reklama
O... cześć Azik. Kiedy urodziłaś Bartusia? Gratulacje!
Z tym ortopedą to jest tak: na pierwszą wizytę poszliśmy "państwowo" i mały miał USG, ale potem kazali przyjść za 3 miesiące, a to wychodziło w 5. miesiącu życia małego, a fundusz podobno zwraca za USG dzieci do 3. miesiąca.
Z prywatnym ortopedą dałam sobie na razie spokój, mam inne rzeczy na głowie. Mój Marek wychodzi właśnie z zapalenia płuc. I mam skierowanie do alergologa-pulmonologa. To ważniejsze...
A Wasze maluchy zdrowe?

Witam serdecznie jestem mamusia ze Szczecina  ;DCzy moge sie do Was dołączyć ;D
Na codzień jestem na gazecie ale podczytuje po cichutku wasz wateczek

Cześć dziewczyny.Sama założyłam ten wątek a potem zupełnie o nim zapomniałam :-[.Więc witam się jeszcze raz-Aga mama prawie 2 letniego Szymka i 11 letniej Klaudii.Mieszkamy na pogodnie :)

Dziunia twój synek jest dzień młodszy od mojej córeczki ....

Dziewczyny, Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego świeta!!!!!

reklama
Do góry