jeśli byłas juz raz to ortopeda powinien wystawic ci skierowanie, ja byłam ze swoją córeczka na usg w 3 miesiącu i póżniej miałam zrobic jeszcze przeswietlenie za dwa miesiace i ortopeda dał mi skierowanie. Z tego co wiem to najlepszym lekarzm jest dr Szczur, kiedyś brał 80 za wizyte razem z usg ale naprawde jest bardzo dobrym lekarzem ogląda kazda kosteczke. Po za tym nasz watek troche przymiera bo zima i pewnie wieszkosc z nas ma "zimowego lenia" ale juz coraz blizej WIOSNA pozdrawiam
reklama
goga, ja na pierwsze USG bioderek wybrałam się do dr. Króla, dobry ortopeda, ale niestety trudno "złapać" z nim kontakt (jest po prostu gburowaty),zapłaciłam 80 zł. W najbliższym czasie wybiorę się właśnie do dr. Szczura; tak jak pisała andzia, jest dokładny, a przy tym sympatyczny, a dla mnie jest to ważne. Pozdrawiam
Dzięki. Też o nim kiedyś słyszałam. I chyba przyjmuje gdzieś blisko mnie. Chyba na Reduty Ordona. Macie jakieś namiary na niego? Ile wcześniej trzeba się umawiać?
A skierowania żadnego nie dostałam, tylko wizytówkę do prywatnego gabinetu pana docenta, który przeprowadzał badanie. Wrrr. To napędzanie sobie klientów, więc nie mam zamiaru do niego iść.
A skierowania żadnego nie dostałam, tylko wizytówkę do prywatnego gabinetu pana docenta, który przeprowadzał badanie. Wrrr. To napędzanie sobie klientów, więc nie mam zamiaru do niego iść.
hogata
czerwcowe mamy 2005
Dziewczynki witajcie! Pochodze ze Szczecina. W tym roku moje LO II ma 60 rocznice i jest organizowany zjazd absolwentów. Poszukuje kolezanek z klasy 4f - matura 1996. Moj mail hoga77@wp.pl Czaekam na listy.
A wszystkie mamy Szczecinianki pozdrawiam
A wszystkie mamy Szczecinianki pozdrawiam
reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
Goga dzieki. O pozdrawiam