reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

jeśli byłas juz raz to ortopeda powinien wystawic ci skierowanie, ja byłam ze swoją córeczka na usg w 3 miesiącu i póżniej miałam zrobic jeszcze przeswietlenie za dwa miesiace i ortopeda dał mi skierowanie. Z tego co wiem to najlepszym lekarzm jest dr Szczur, kiedyś brał 80 za wizyte razem z usg ale naprawde jest bardzo dobrym lekarzem ogląda kazda kosteczke. Po za tym nasz watek troche przymiera bo zima i pewnie wieszkosc z nas ma "zimowego lenia" ale juz coraz blizej WIOSNA :) :) :) :) pozdrawiam

reklama
goga, ja na pierwsze USG bioderek wybrałam się do dr. Króla, dobry ortopeda, ale niestety trudno "złapać" z nim kontakt (jest po prostu gburowaty),zapłaciłam 80 zł. W najbliższym czasie wybiorę się właśnie do dr. Szczura; tak jak pisała andzia, jest dokładny, a przy tym sympatyczny, a dla mnie jest to ważne. Pozdrawiam

Dzięki. Też o nim kiedyś słyszałam. I chyba przyjmuje gdzieś blisko mnie. Chyba na Reduty Ordona. Macie jakieś namiary na niego? Ile wcześniej trzeba się umawiać?
A skierowania żadnego nie dostałam, tylko wizytówkę do prywatnego gabinetu pana docenta, który przeprowadzał badanie. Wrrr. To napędzanie sobie klientów, więc nie mam zamiaru do niego iść.

Goga, dr Krzysztof Szczur przyjmuje na Reduty Ordona 87a/ 2,
tel.(091) 4870113. Ja wczoraj umówiłam Wiktorka na badanie i pierwszy wolny termin
byl na poniedziałek, takze nie jest najgorzej z terminami.

goga, jestem juz po wizycie u dr. Szczura. Naprawde gorąco polecam. Zbadał Wiktorka bardzo dokładnie,
powiedział co i jak, atmosfera przemiła. Koszt wizyty 80 zł.

Dzięki Agusek za namiary i info. muszę poczekać do jakiejś wyplaty, bo na razie potrfel pusty, konto też :-)

Dziewczynki witajcie! Pochodze ze Szczecina. W tym roku moje LO II ma 60 rocznice i jest organizowany zjazd absolwentów. Poszukuje kolezanek z klasy 4f - matura 1996. Moj mail hoga77@wp.pl  Czaekam na listy.

A wszystkie mamy Szczecinianki pozdrawiam ;)

A ja właściwie Szczecinianka, a nie szczecinianka - czyli nie pochodzę ze Szczecina (chociaż teraz tu mieszkam), tylko z dawnego szczecińskiego... Ale rozpuszczę wici wśród znajomych, może ktoś jest od Ciebie...

reklama
Do góry